reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
oj za tyakie gadanie powinnas dostać wirtualną chłoste :p Kochana uszy do góry!!!!!! Zobaczysz damy rade!!! I obie wkoncu zajdziemy :)

A tak na marginesie lie się starasz??? Bo ja zapomniałam.
Chlostaj chlostaj moze to polubie i wprowadze do procedury zapladniania, moj sie moze ucieszy na takie urozmaicenie hehe. Wysokie kozaki baaaardzo lubi ;-)
My sie bzykamy juz prawie od roku bez zabezpieczenia i wkoncu poszlam do lekarza sprawdzic co jest nie tak i na poczatek stwierdzila ze musi mnie zaczac stymulowac bo mi pecherzyki nie rosna, czyli owulacji brak :-(. I tj moj pierwszy cykl z clo i dupkiem, dlatego nie moge troche sie rozeznac co sie ze mna dzieje w tym cyklu

zoszka ja bede miala moja droga dobry humor dopiero jak zaczne wymiotowac i bedzie to objaw ciazy!!!!! Do tego czasu bede miala wzloty i upadki, a teraz jest moj upadek wlasnie, w kolejnym cyklu sie zobaczy, o ile on sie w ogole zacznie łaskawie, bo sie ciagnie niemilosiernie

julieet chcialas monolog to masz hehe

ja wlasnie mamie wyslalam prezent, wiem ze wczesnie ale pozniej sa problemy bo ludzie duzo wysylaja i paczki nie dochodza albo sie dluuuugo czeka

Chlostaj chlostaj moze to polubie i wprowadze do procedury zapladniania, moj sie moze ucieszy na takie urozmaicenie hehe. Wysokie kozaki baaaardzo lubi ;-)
My sie bzykamy juz prawie od roku bez zabezpieczenia i wkoncu poszlam do lekarza sprawdzic co jest nie tak i na poczatek stwierdzila ze musi mnie zaczac stymulowac bo mi pecherzyki nie rosna, czyli owulacji brak :-(. I tj moj pierwszy cykl z clo i dupkiem, dlatego nie moge troche sie rozeznac co sie ze mna dzieje w tym cyklu...

chyba sam lekarz też nie może się rozeznać co tam u Ciebie - chyba, że on jest jakimś super specjalistą i już wie (tylko Tobie nie powiedział) ???

alarafa nie wiem czy wie czy nie bo monitorowala mi tylko jeden cykl, nie mialam innych badan, powiedziala ze jak clo mi nie pomoze przez 3 cykle, to zmieni mi leczenie. Tyle wiem

reklama
Do góry