reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

K&M kciuki się przydały:-D
malutka ja tam oprócz pisania na forum walczę jednocześnie z prasowaniem, gotowaniem obiadu i myciem garów;-):-D

To muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem... to jesteś 4 w 1... Twój mąż musi być z Ciebie dumny :-D Widział co bierze :-D A tak poważnie to rozumiem Cię, bo ja też coś robię a tylko doskakuję aby coś napisać.

Tylko u mnie to jest tak.... ponieważ nie lubię prasować to robię to w ostateczności. Nie nawidzę zmywać, dlatego kupiłam zmywarkę... a również często gotuję mój mąż więc nie muszę się codziennie o to martwić...

Ok ja zmyka... odezwę się jutro rano jak wejdę do pracy... Miłej i spokojnej nocki...

p.s. no może nie bądźcie aż tak bardzo spokojne... :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
mój też twierdził ze nie lubi ale jak dostał ralerz posmakował to polubił :) i jagodwy uśmiech od ucha do ucha pokazał :)

prawdziwa kobieta ma bardzo podzialna uwage wiec tylko potwierdzacie swoja kobiecość :)

witam was wieczorowa pora. mam nadzieje, że ogólny nastroj poprawił sie juz. po tych smutnmych wiesciach od claudusi moje wczesniejsze pytanie zostało niezauwazone hihi :-) powiedzcie mi dziewczyny cos jeszcze na temat badan beta z krwi... gdzie i kiedy to mozna zrobic i kiedy mozna miec wyniki? bo ja taka niedoswiadczona jestem ze az wstyd sie przyznac...:zawstydzona/y:

hehehe to robienie kilku rzeczy na raz się z domu wyniosło jak się siedziało do ostatniej chwili a potem trzeba było na szybko wszystko robić, żeby mama nie krzyczała:-D i jakoś nie potrafię się przestawić, że nie muszę się z niczym spieszyć:sorry2::-D

monis ja widziałam Twoje pytanie i powiem Ci, że z tego co mi wiadomo robią to w większości laboratoriów:happy:
K&M ładnie powiedziane:tak::-)

Ostatnia edycja:
dziewczyny, tu takie smutne wiadomości tulę Cię kochana claudusia

a ja właśnie wracm od gina, podejrzeliśmy mojego malucha, nie chciał i kopnął głowicę, jest taki śmieszny, pływak, macha rączkami i nóżkami i ma taką długą chudą nogę :tak: tzn. dwie nogi ale jedną sobie wyprostował :) aha i ma 2,2 cm wielkolud :szok:

witam sie wieczorowo
biggrin.gif

Claudusia szczerze wspolczuje i mam nadzieje ze wspolnie z twoim mezczyzna poradzicie sobie z tym bolem i bedziecie silniejsi-zycze wam tego
Soglam trzymam &&& za ostatni etap rekrutacji!!! dasz rade
yes2.gif

Magd.a wspolczuje i zycze ci aby twoj facet dorosl i puscil spodnice mamusi!
Truskawcia w koncu!!! juz sie martwilam o ciebie
yes2.gif
rozumiem ze na skarbie juz sie nie spotkamy no ale jak ma ci byc lzej dzieki temu to jasne ze odpusc!!!

Ooo Doniu to gratuluję pierwszego spotkania z maluszkiem. moze pokazesz jakies zdjęcie hm? :-) to jest chyba niesamowite uczucie zobaczyc swoja fasolke tak na monitorze prawda? a jeszcze bardziej niezwykle to czuc pozniej pod serduszkiem... mmm rozmarzyłam sie hehe :-)

reklama
Do góry