reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
:tak:doczytałam:-D
claudusia powiem za wszystkimi: trzymaj się, będzie dobrze<tule>
fifka super wiadomość, oby więcej takich szefów:-D
nie pamiętam która:sorry2: soglam chyba jak po ostatecznej rozmowie bo chyba się nie dopatrzyłam:-p
Magd.a synusiowie swoich mamuś tak mają i nie zmienimy tego tak szybko, jakbyśmy chciały:-( :-* ale trzeba rozmawiać:tak:
K&M dzięki za kciuki, przydały się:-D
bioziu... niewygodnie się pisze siedząc na pralce:baffled:

mijenka.. a co Ty sexujesz sie na pralce?

K&M.. dla niego pewnie to nic.. no trudno pojechał sobie na te zakupy.. za to był ze mna caly dzien w domu.. zrobił mi obiado-kolacje.. odkupił chyba winy :-(

tiaa i piszę do tego na forum:-D

żartuję:-p siedzę na pralce bo jest taka głupia, że jak wiruje to zaczyna tańczyć po całej kuchni:baffled:

Ostatnia edycja:
Witajcie kobitki...Dzis w pracy powiedziałam szefowej ze jestem w ciazy,ucieszyla sie i zapytała do kiedy chce pracowac powiedziałam tak długo jak sie da ale Pani doktor powiedziała ze chce zebym juz od 6 mc siedziała w domu to szefowa mi powiedziała ze normalnie moge pracowac do 8 tyg przed porodem.Powiedziałam ze zobaczymy jak bede sie czuc bo roznie to moze byc.
5Lipca ide na USG z moim M i znow bedziemy słyszec serduszko naszej dzidzi...Jestem tak szczesliwa

mijenka dobrze doczytałas ze ja tą rozmowe mam...ale dopiero jutro wiec bede zdawac relacje:)
magda...kolejna swietna akcja mamusi...eh
fiona super wiesci...no i fajna reakcja szefowej...niech dzieciątko się rozwija i cieszy rodziców....

a kobiety od czego wy macie swoich męzczyzn???? mój pierwsze co zrobił po kupnie pralki to wypoziomowaj jej ustawienie zeby nie tanczyła...i nie dosc ze jest cicha to w ogle nawet nie drgnie:):)
juz zqgonic chłopów do roboty:)

reklama
Co to ja widzę? Tak smutno dziś... No dziewczyny wszystkie głowa do góry!
Pamiętajcie o jednym elementarnym powiedzeniu, które powinno wam się wryć jak wrzód na mózgu: Co nas nie zabije to nas wzmocni!

Jakby człowiek się bez przerwy zamartwiał i poddawał, to jakby ten świat wyglądał? Dziewczyny, tyle złego spotyka różnych ludzi, ale oni się podnoszą prędzej czy później, podnoszą i idą dalej, ba osiągają wyznaczone cele!

Clauduś, kochana bolesna strata wiem, przeżyłam do samo, ale się nie dałam i teraz patrz! Ten mały czort tak kopie jakby już chciał się wydostać na świat. Wychuchane bo ciągle uważać muszę ale jest. A moja pierwsza utracona kruszynka patrzy na mnie z góry i mnie pilnuje. Kochanie tak samo będzie u Ciebie. Organizm to niezwykła maszynka szybko "naprawiająca się" samodzielnie. Nim się obejrzysz a kolejna fasoleczka u Ciebie zagości na 9 miesięcy.

Soglam walcz kochana o pracę walcz! Jak lew! No przecież i tak ją dostaniesz więc to już sprawa przesądzona :-)

Madzia Ty się nie gniewaj na swojego bo kto inny by Cię z facetów tak kochał jak nie M? Powydurnia się, powie coś głupiego i mu to minie

Paluszku piękna Twa fasolka, ale błagam oszczędzaj się póki zagrożenie do końca nie minie!

Miljenka kto jak kto, ale na tym forum na pewno Cię ktoś ustawi do pionu z negatywnym myśleniem, jak nie ja to inne dziewczyny.

Kiniuś nie wątp w testy, ale wiesz wsłuchaj się organizm i bzykaj się na okrągło ze swoim, dla zdrowotności :-)

Dziewczyny błagam was głowa do góry, ja i może napiszę wam dobre, pokrzepiające czy trzeźwiące słowa ale wiecie to tak zawsze nie będzie :p
My baby nie jesteśmy stworzone by rzucać się w wir niepowodzeń, my baby więcej niedoli zniesiemy niż nasi faceci. Bądźcie dla siebie nawzajem opoką, ostoją nawet a na pewno kimś kto powie w odpowiednim momencie te najważniejsze słowa: "Uśmiechnij się! Jutro będzie już tylko lepiej".

No jak kurna mnie nie usłuchacie to ja was zostawię DEFINITYWNIE! :p

p.s. Rasta nie ja szukam pracy bo nawet nikt by mnie nie zatrudnij teraz. Będziemy szukać dla mojego roboty :-)

Do góry