reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
:tak:doczytałam:-D
claudusia powiem za wszystkimi: trzymaj się, będzie dobrze<tule>
fifka super wiadomość, oby więcej takich szefów:-D
nie pamiętam która:sorry2: soglam chyba jak po ostatecznej rozmowie bo chyba się nie dopatrzyłam:-p
Magd.a synusiowie swoich mamuś tak mają i nie zmienimy tego tak szybko, jakbyśmy chciały:-( :-* ale trzeba rozmawiać:tak:
K&M dzięki za kciuki, przydały się:-D
bioziu... niewygodnie się pisze siedząc na pralce:baffled:

mijenka.. a co Ty sexujesz sie na pralce?

K&M.. dla niego pewnie to nic.. no trudno pojechał sobie na te zakupy.. za to był ze mna caly dzien w domu.. zrobił mi obiado-kolacje.. odkupił chyba winy :-(

tiaa i piszę do tego na forum:-D

żartuję:-p siedzę na pralce bo jest taka głupia, że jak wiruje to zaczyna tańczyć po całej kuchni:baffled:

Ostatnia edycja:
Witajcie kobitki...Dzis w pracy powiedziałam szefowej ze jestem w ciazy,ucieszyla sie i zapytała do kiedy chce pracowac powiedziałam tak długo jak sie da ale Pani doktor powiedziała ze chce zebym juz od 6 mc siedziała w domu to szefowa mi powiedziała ze normalnie moge pracowac do 8 tyg przed porodem.Powiedziałam ze zobaczymy jak bede sie czuc bo roznie to moze byc.
5Lipca ide na USG z moim M i znow bedziemy słyszec serduszko naszej dzidzi...Jestem tak szczesliwa

mijenka dobrze doczytałas ze ja tą rozmowe mam...ale dopiero jutro wiec bede zdawac relacje:)
magda...kolejna swietna akcja mamusi...eh
fiona super wiesci...no i fajna reakcja szefowej...niech dzieciątko się rozwija i cieszy rodziców....

a kobiety od czego wy macie swoich męzczyzn???? mój pierwsze co zrobił po kupnie pralki to wypoziomowaj jej ustawienie zeby nie tanczyła...i nie dosc ze jest cicha to w ogle nawet nie drgnie:):)
juz zqgonic chłopów do roboty:)

reklama
Co to ja widzę? Tak smutno dziś... No dziewczyny wszystkie głowa do góry!
Pamiętajcie o jednym elementarnym powiedzeniu, które powinno wam się wryć jak wrzód na mózgu: Co nas nie zabije to nas wzmocni!

Jakby człowiek się bez przerwy zamartwiał i poddawał, to jakby ten świat wyglądał? Dziewczyny, tyle złego spotyka różnych ludzi, ale oni się podnoszą prędzej czy później, podnoszą i idą dalej, ba osiągają wyznaczone cele!

Clauduś, kochana bolesna strata wiem, przeżyłam do samo, ale się nie dałam i teraz patrz! Ten mały czort tak kopie jakby już chciał się wydostać na świat. Wychuchane bo ciągle uważać muszę ale jest. A moja pierwsza utracona kruszynka patrzy na mnie z góry i mnie pilnuje. Kochanie tak samo będzie u Ciebie. Organizm to niezwykła maszynka szybko "naprawiająca się" samodzielnie. Nim się obejrzysz a kolejna fasoleczka u Ciebie zagości na 9 miesięcy.

Soglam walcz kochana o pracę walcz! Jak lew! No przecież i tak ją dostaniesz więc to już sprawa przesądzona :-)

Madzia Ty się nie gniewaj na swojego bo kto inny by Cię z facetów tak kochał jak nie M? Powydurnia się, powie coś głupiego i mu to minie

Paluszku piękna Twa fasolka, ale błagam oszczędzaj się póki zagrożenie do końca nie minie!

Miljenka kto jak kto, ale na tym forum na pewno Cię ktoś ustawi do pionu z negatywnym myśleniem, jak nie ja to inne dziewczyny.

Kiniuś nie wątp w testy, ale wiesz wsłuchaj się organizm i bzykaj się na okrągło ze swoim, dla zdrowotności :-)

Dziewczyny błagam was głowa do góry, ja i może napiszę wam dobre, pokrzepiające czy trzeźwiące słowa ale wiecie to tak zawsze nie będzie :p
My baby nie jesteśmy stworzone by rzucać się w wir niepowodzeń, my baby więcej niedoli zniesiemy niż nasi faceci. Bądźcie dla siebie nawzajem opoką, ostoją nawet a na pewno kimś kto powie w odpowiednim momencie te najważniejsze słowa: "Uśmiechnij się! Jutro będzie już tylko lepiej".

No jak kurna mnie nie usłuchacie to ja was zostawię DEFINITYWNIE! :p

p.s. Rasta nie ja szukam pracy bo nawet nikt by mnie nie zatrudnij teraz. Będziemy szukać dla mojego roboty :-)

Do góry