reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

mag...łączę się w bólu i Cię rozumiem. W łeb bym chyba strzeliła aż by zagwizdało. Mój mi tak we środę, że nie wie kiedy wróci bo z kolegą jest. to mu powiedziałam, że niech se już z tym kolegą zostanie a ja idę spać, chałupe zamykam na 4 spusty i baj. Śpij na wycieraczce......wrócił po godzinie i 2 tel z przreprosinami w miedzyczasie:-)
Zaczynam coraz bardziej doceniać tego swojego starego:-)
:-)
Kasia, dziękuję, postaram się wykorzystać do cna

reklama
Atan ma rację, skoro on się tak zachowuję to znaczy, ze nie jest odpowiedzialny.
Ja nie jestem jeszcze w ciąży, ale mój mąż też ciągle dzwoni i piszę, zresztą po dzisiejszej małej sprzeczce między nami to tez dzwoni i ciągle piszę, ze przeprasza...

odpisal mi jestem zaj...isty wiem o tym dzieki... :) bo mu napisalam ze jest chamski i wredny i potem o tym co ma a czego nie docena i na to odpowiedz mu wyslalam m smutna buzke i cisza .... juz sama nie wiem moze czas cos zmienic zobaczymy co wymysli jak wrocic z pracy bo zapewne wroci odrazu po pracy... i walnie sie na wyro i pojdzie lezej i wezmie lapka i bedzie marudzil i napalal na autka

Moj sobie wymysli cos jak wroci z pracy i bedzie wtedy a przepraszam bo to a tam to... moze znowu ma stresy w pracy :/ nie wiem co on ma za swoje dziwne fanaberie... glowa go chyba boli

Atan blisko mam chyba b ty pracujesz na sw marcinie czy zle kojarze?? ja blisko starego rynku mieszkam jak jestemw polsce

Ostatnia edycja:
juz tez tak sobie myslalam tylko dzisiaj tutaj jest od wczoraj swieto sommar i wszyscy sie gdzies rozjechali :( :zawstydzona/y::-( ale zawsze moge sobie isc na bardzo dlugi spacer zostawic telefon w domu i isc w swiat

Dzieciak to malo powiedziane dziwne jest to ze jak jest ze swoim synkiem to jest tak odpowiedzialny ze szok a tutaj mu odbija moze to tesknota za synem ??

ojj doniu aleś mnie zmyliła:-D glikol, który jest w preparatach do pielęgnacji jest uzyskiwany z gliceryny:tak: i jest to substancja oleista, która ma za zadanie natłuścić i odżywić skórę głowy i mieszki włosowe:happy: także jak dla mnie możesz spokojnie kupić któryś z tych preparatów, co Ci polecali:happy: a jeżeli boisz się o włosy to staraj się to stosować zamiennie z jakimś sklepowym szamponem o łagodnym działaniu (garnier lub head&shoulders sensitive):happy:
kuracja potrwa wtedy trochę dłużej ale włosy nie powinny być tak obciążone:tak:

mag może ma za dużo luzu a za mało obowiązków? ;-)

Ostatnia edycja:
Atan tylko ja nie wiem czy chce sie wciaz karmic ta nadzieja...
mag mysle ze powinnas byc bardziej stanowcza bo on juz wie ze latwo cie urobic i ze jestes od niego zalezna, zrobisz jak zechcesz, tak jak ostatnio ale wedlug mnie on sie nie zmieni

reklama
Do góry