reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
a ja nie wiedzialam tego filmu a teraz jestem w pracy ...ale mi sie nic niechce... wszystko zrobilam pobierznie ;-)

A ja z racji, że sama w domu i w ogóle nie za bardzo mam jak wyjść na obiad zaserwujemy...złoty kurczak Vifon. I wszystko by było dobrze, ale mojemu psu coś odbiło, porwał zupkę, rozerwał torebkę i pożarł obiad. Dobrze, że zostawił mieszanki w saszetkach.Drań...po właścicielu:-)

mój kundel śpi grzecznie w swoim koszyczku:-D ale oczywiście jak jadłam śniadanie musiał robić te swoje maślane oczy do mojej kanapki:-D jak jego pan:rolleyes2:

oho mój królewicz wykazał skruchę z powodu swojego zachowania:szok::-D

witajcie kobietki :-)
u mnie dzis tempka spadla wiec wracamy na ziemie :-( zrobilam tez sikacza, kiepskiego jakiegos z hipka no i I...zaczekam jeszcze pare dni (bo dzis okolo 13 po owu) i dla pewnosci powtorze zeby dupka odstawic...
dziurko trzymam &&& mocno :tak:

widzialam kasia ze spadla ale nadal nie pod linie wiec nie panikuj a u mnie wczorajszy test tez
byl prawie nie widoczny wiec te sikacze sa do niczego dzisiaj nie robilam by sie nie denerwoac ;-) a byl czulosci 10mlu/ml wiec testa nie mozna w 99% wiezyc ;-)jak pisza na opakowaniu

nie no zaraz go w tylek kopne dzwonie do niego... i co slysze no co chcesz? pytam sie o ktorej konczy prace i czy wraca do domu odpowiedzial mi ze jedzie chlac bo chce miec spokuj i cisze:/ fajnie nie i jak ja mam z kims takim miec dziecko? jak on sam jak dzieciak sie zachowuje?? dostal odpowiedz w smsie ze nie docenia tego co ma i w kazdej chwili moze to stracic

magenta to widze ze jednak nie tak pieknie ... myslalam ze po ostatnim cos zrozumial jak chcialas wyjechac od niego ... boze wspolczuje ci niewiem czy wogle jest sens dalej to ciagnac sama wiesz najlepiej ale on na ojca chyba sie nie nadaje..
moj to mi w smskach pisze ze caluje mnie i fasolke i ze mam na siebie uwazac itd. sie martwi caly czas ...
magenta to my musimy sie napewno sppotkac pogadamy sobie przy tym soczku kubuusiu ;-) razem z mijenka bo tez chce do poznania przyjechac nas poznac ;-)

reklama
no widze mag ze twoj facet nie uczy sie na bledach...to juz chyba trzeci raz robi ci cos takiego...mysli ze jak dwa razy mu uszlo na sucho i wybaczylas to zawsze tak bedzi...moze pora cos zmienic :tak:
Atanku moj byl czulosci 20

Do góry