reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

a no tak zadobra jestem:p a potem narzekam ale teraz biore sie za porzadki w szafie i musze cos powyrzucac z ciuchow bo garderoba zawalona a ja w polowie nie chodze i leza i nabieraja mocy urzedowej:p hihi

A na matejki pracujesz w laserdencie???

reklama
mag kochana, musisz to porządnie przemyśleć i wyciągnąc jakieś wnioski bo Twój facet najwyraźniej nie ma zamiaru tego robić. Pamiętaj o sobie, myśl przede wszystkim o sobie i w tej sytuacji rób tak, żeby Tobie było dobrze. <tulimy baaardzo mocno>

Atan- to mamy blisko do siebie bo ja mam jakies 10 min na sw marcin:p a na matejki chodze do stomatologa:p tylko nie wiem czy tam gdzie ty pracujesz?? bo w laserdencie do 21 sie pracuje:p

magenta to ty juz duzo o mnie wiesz ;-) tylko mnie nie wydaj w mojej pracy ze jestem w ciazy :szok::eek::laugh2:

no mam kolorowe oczka a kto jeszcze ma ??

kasia natka no niewiem jak lepiej ty sama wiesz czy wolisz sie nakrecac czy nie ;-)
na wszelki wypadek fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

co tak zamilkłyście ja mialam pacientke na telefonie i dodatkowo przyszla jakas starsza pani ;-)co sie wygadac chciala ;-)co ja boli...i na co chorowala...

Ostatnia edycja:
ja milcze Atanku bo i tak nikt na mnie i moje smutki nikt uwagi nie zwraca (poza toba)
fluidki oczywiscie lapie garsciami
a nakrecac sie nie chce choc nadzieja wciaz sie tli

kasia <głaszcze> bo mi zalezy na tobie i martwie sie toba ze nie piszesz i smutna siedzisz <głaszcze> ja mam po prostu dobre szerduszko i mi sie kraja jak ktos cierpi a do tego moja fasolka sie przylacza bo wlasnie mnie zakula...

mijenka na tym jednym zdjeciu slubnym nieda sie zobaczyc twoich oczkow a jakie kolorki ??

Kasiu bo nie trzeba się smucić. Każda z nas ma nadzieję na dzidzie, ja czekam na swoją 2 lata.Nie trać kochana nadziei! Kaśki to silne dziewczyny i nie poddają się bez walki!:-)

reklama
Do góry