reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

she123 to może podrzucisz kilka ciekawych pomysłów? :-D
magenta, malutka łączę się z Wami w bólu:tak:
mój też dzisiaj od rana mnie w kurza:wściekła/y: dałam mu w czwartek 20zł na fajki i jedzenie, żeby miał na wczoraj; wczoraj mi mówi, że potrzebuje jeszcze dyche bo go kolega opala:eek: no ok... a dzisiaj mi mówi, żeby mu dać jakieś 2-3zł na kawę w szkole:eek: ja do niego " a gdzie masz resztę z tych2 dych, co ci dałam w czwartek, przecież fajki dycha, jedzenie 3-4zł to nam daje 6-7zł reszty... gdzie to jest?:baffled: nie ma...
żeby było śmieszniej mam 25zł, które mają nam starczyć do wtorku... nie wiem, chyba mu dam tą kasę i niech sam zobaczy jak to jest kombinować, żeby na wszystko starczyło:wściekła/y:
fifka współczuję :-( mój Ł też ma łuszczyce i po jednym piwie strasznie go wywala:-(

donia jeszcze nie jestem ale już niedługo:-D na moje oko przy zapaleniu mieszków trzeba się wybrać do dermatologa bo takie sklepowe specyfiki raczej nie pomogą:no::-(

ale się rozpisałam:-D

reklama
Idę dziewczynki do wanny poleżeć... może troszkę ból zmaleje, oby....
Odezwę się za jakiś czas.... tylko nie piszcie tak szybko, abym później mogła wszystko nadrobić... :-D

mijenka dzięki, byłam w aptece, ale wszystkie preparaty są z glikolem a to niszczy włosy, a to w końcu głowa. A samo nie przejdzie?

Fifka ja rozumiem, że z tym alkoholem to on tak dla żartów. A co do łuszczycy to znajdź jakiś jego mankament i mu dowal to zobaczy jak to jest nieprzyjemnie i już więcej tak nie powie. Niestety ale empatia jest czasem obca facetom.

Ale Wasi dzisiaj przeskrobali, mój wydaje się aniołem, ale to pewnie dlatego, że wczoraj wyjechał :)

Atan weź małego łyczka symbolicznie za toast a resztę odstaw. Nikomu nie musisz się tłumaczyć, powiesz, że nie masz ochoty na alkohol bo boli Cię głowa i żaden interes wnikać czy to prawda.

A ja oglądam kogel mogel, uwielbiam ten film :)

Donia1980 ja też uwielbiam ten film... tak więc leżenie w wannie muszę odłożyć w czasie... idę na film i wreszcie zjem śniadanie...

reklama
to ewakuujemy się na film, ja nawet w telefonie mam piosenkę "szukaj mnie"

ale u mnie leje buu

he he teraz dobry motyw z robieniem dzieci "mówiłem ci że żona ma słuchać meża", dziewczyny edukacja dla facetów :)

Do góry