reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

wiem, że się nie da :-p będę musiała w końcu uaktualnić moją galerię:-D
ja mam jedno niebieskie a drugie niebiesko-brązowe:-)
a jak masz w dowodzie wpisany kolor? :happy:

muller gracja:-D

reklama
za jogurt dziekuje :-)
dziurko z tymi Kasiami to prawda ze silne i walcza do konca tylko ja nie wiem jak ty ale ja to tak bardziej w srodku, po cichu bez okazywania zbednych emocji, tak juz mam i wiem ze czasem to nie dobrze

łoo matko ale się uryczałam. Naoglądam się najróżniejszych programów a potem beczę:oo2:
Kasia no ale swojemu facetowi to chyba coś czasem powiesz....Ja swojemu mówię ale nie za dużo, znam go i wiem, że za wiele nie można opowiadać.
Widzę, że staracie się 5 miesięcy, a robiłaś jakieś badani, co Twój gin na to?

Ostatnia edycja:
a wiesz skad masz takie oczka dlaczego masz siostre lub brata blizniaka ??
dziura cos ty za g...wna ogladala?? kto pozwolil ??

dziurko a co oglądasz? :happy:

a nie, nie wiem... przypuszczam, że to dlatego, że mama miała brązowe a tata niebieskie no i się tam coś zmutowało:-D

w ogóle u mnie jest dziwnie bo po urodzeniu miałam jedno całe niebieskie a drugie z cienką brązową kreską:happy: teraz to drugie jest w 3/4 brązowe a to pierwsze ma kilka plamek brązowych:-D

Ostatnia edycja:
niewiem czy to prawda ale mi siostra kiedys powiedziala ze mama miala miec blizniaki ale jedno bylo zaslabe i nie przezylo a ja przejelam czesc jego genow ale czy to prawda to niewiem ;-)

reklama
Do góry