reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

tak szybko nie pisze ;-P bo nie moge miec lapka na brzuszku by nie grzac fasolki i tak na boku lerze i stukam w klawisze ;-) ale sie pochwale ze w 2 klasie liceum uznalam ze dam rade zrobic czerwony pasek i wyblagalam 3 nauczycieli i dalam rade mialam czerwony pasek tak z chwalenia sie no ale nie powiem ze liceum mialo dobra renome ;-) nalezalo do slabszych ale uwazam ze i tak byloo ciezko troche ...
ja sie tu zwierzyłam a wy co spac poszly ;-(

Ostatnia edycja:
reklama
Atanku istotne co się ma w głowie, jak się patrzy na świat, czy ma się dobre serce. Znam mnóstwo osób, które szkół nie pokończyły nie wiadomo jakich a są inteligentne i bardzo wartościowe.
Ja także się żegnam. Do jutra dobrej i spokojnej nocy.:-)

Dobranoc dziurka ;-) ide umyc glowe bo jutro niewiem czy dam rade wogle wejsc do was bo mamy imieninki wyprawiane sa i taty i wieczorem meza urodzinki wiec same swieta ;-) ale postaram sie wejsc jakos buziaki milej spokojnej nocy ;-*

cześć dziewczyny..!!!!!
Jak wam minęła noc... Mi dość ciężko, bo te problemy z kręgami szyjnymi nie pozwalają mi spać i budzę się średnio co 2 godzin :-( Jutro idę z tym do lekarza, bo nic kompletnie nie mogę robić. Siedzenie i leżenie sprawia ból. Środki przeciwbólowe pomagają, ale krótko... ale nie narzekam - mogło być gorzej (zawszę tak sobie wmawiam :-D).
Wczoraj mój mężuś wrócił z pracy o 23... dzisiaj na 6, jutro znów na 6, tak więc weekend spędzam raczej sama. Miałam zabrać się za sprzątanie, ale ból niestety mi na to nie pozwala...

No dziewczynki, wczorajszy wieczór to widzę, że rozmowa się rozkręciła na maxa :-D szkoda, że mnie nie było :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam kobietki ;p

Pieknie sobie tu wczoraj opowiadalyscie :) Nawiazujac do pozycji to nieskromnie powiem ze wsyztskie tu opisane mam wyprobowane i moglabym mase dozucic ;p Lubimy eksperymentowac z moim J i szalec :p ehhehe zabki mam bielutkie ale to nie od spermy ;p hehehe

A jezeli chodzi o weekend to ja niestety pracujacy ;(( I tak sobie siedze przed biurkiem i czytam co tu napisalyscie od wczoraj ! :)

reklama
ja wam szczerze powiem ze moj chlop mnie wczoraj zirytowal na maksa zepsol mi caly wczorajszy wieczor i weekend... wczoraj na fochu polozylam sie spac o 21 30 i o chyba dziesiatej juz spalam on sobie popijal piwko przed tv na kanapie. Cos mam ostatnio dziwne dni albo mi hormnki przed @ skacza bo rozdrazniona jestem... a wczoraj sie pozarlismy o to ze zwrocilam mu uwage ze ostatnio mi nic nie pomaga w domu i strzelil focha obrazony poszedl sie wykapac weszlam do lazienki po waciki zeby sobie pazurki zmyc a on do mnie ze lazienka jest zajeta i mam wyjsc bo on jest zmeczony... wiec wzielam co moje wyszlam jak strzala z lazienki i od tego momentu cisza

Do góry