reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

niewiem czy mam sie cieszyc boje sie strasznie ale mam usmiech jak ta lala jak banan ;-) a maz jak wychodzil powiedzial ze on widzi ta kreske bez problemu i ze trzymaj sie mamusiu i dal buzi i poszedl do pracy ;-) skarpetko buciki dostanie dopiero po wyniku bety ;-)mysle czy jeszcze dzisiaj biec bo jutro zamkniete raczej chociaz jak bym poszla do szpitala jutro to krew by moze pobrali ale i tak bym dlugo na wynik czekala moze poczekam do piatku i w piatek zrobie ;-)nie bede az tak goracej wodzie kąpana ale mysle o suwaczku ;-)

Dobra alredka juz sie ciesze ;-) az mam lezke w oku dochodzi to dopiero do mnie ;-) :-) :happy2:<jupi>

reklama
:-) Atan już wielekrotnie mówiłam,że częściej testy są fałszywie negatywne :-)
a teraz się mamuśko ciesz ;-) tak w owulkę się kochaliście.. na chłopaka? :-D

za to mój wczoraj do mnie " Magda, a Ty dla mnie na jutro szykujesz niespodzianke ? czy mam spać spokojnie" :-D no udusić jełopa to mało :-D ja do niego mówie, @ miałam? miałam, płodne mam teraz więc co za niespodzianke mam Ci szykować ?

Magda no no facet moze juz chce ;-) wiadomo ze chcemy chlopaka ale dziewczynka tez moze byc ;-) wazne by zdrowe do obydwu mam imiona ;-) wybrane Amelia i Maksymilian ;-)

Reakcja meza opowiesc ;-)
Mowi a zrob bo mu sie rano pytalam bo szedl do pracy i mi mowi ale jak bedzie jedna to ani mi sie waz plakac a ja mowie jak bedzie jedna to znaczy ze zawczesnie jeszcze ;-) i ze wtedy za 2 dni zrobie ;-) a on mowi idz zrob no zrobilam wrocilam i powiedzialam teraz czekamy mowie ja tu cos widze po sekundzie on mowi czekaj no po 2 minutach mowie jest on mowi no tez tu cos widze wychodzac do pracy powiedzial ze trzymaj sie mamusiu i dal buzi a ja na to milej pracy przyszly tatusiu ;-) a skarpetko buciki dostanie po wyniku bety jak zrobie ;-)

moge wstawic suwaczek czy to zawczesnie ??

Ostatnia edycja:
Nie chce :-) my jeszcze młodzi mamy czas :-)

Atan wstrzymaj się do podwójnej bety chociaż :-)

Ostatnia edycja:
czy katar bardzo przeszkadza fasolce ?? bo ja bardzo czesto psikam alergik jestem a nie zbadany tylko sama stwierdzilam bo jak wezme zyrtek czy tam inne tabletki alergiczne to kataru niema ale niechce sie faszerowac tabletkami by nie psikac psikanie mi nie przeszkadza ;-)ale niewiem czy fasolce nie jak patrze teraz na test to jest rozowa ciekka kreska ;-)ale nawet chba bardziej widoczna;-)

Ale tu cichooooo ;-)

Ostatnia edycja:
Atan, kop za wcześniejsze wykonanie testu się należy. Ale ciche gratulacje też. Z głośnymi poczekam na betę :) Do ginka za wcześnie, nic nie zobaczy, wyluzuj, kobieto

Atan moje gratulacje! Ciesz sie kochana, jak suwaczek ma ci dodac radosci to go wstawiaj. Ja jak sie tylko dowiedzialam, jak poszlam na bete tego samego dnia to suwaczek juz wisial, bo chcialam krzyczec o tym calemu swiatu.
Aerleda dobrze ze masz apetyt, dobrze ze nie wymiotujesz.
Co do imienia mojego synka to bedzie Dominis. Domis, Mis :p

reklama
O Big :) My chcemy Dominikę :) Taka pierwsza myśl była. Na chłopca mamy parę typów, ale jakoś nic konkretnego. Zresztą, dziewczynka będzie i już :)

Do góry