reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

No dobrze się czuję, prócz tego, że mam napady duszności na samą myśl o tym spotkaniu. Przy czym wiem, że im dalej, tym trudniej będzie..

reklama
ja bym pojechała - zawsze jak okaże się sytuacja w samochodzie abyt napięta możesz udawac, że spisz i nie będziesz musiała się odzywac, wolno Ci a co :)

a i dziękuję wszystkim za miłe przywiatania :) czuję sie tu już jak bym tu bywała od zawsze... a do łóżka nie ma po co iść bo mąż w pracy i ja też ale wiczrem nie odpuszcze... bo wczoraj nic nie było.. :(

Szczerze, to ja bym pojechała i pokazała, że oni do szczęścia potrzebni nie są potrzebni a Ty sobie świetnie bez ich "pomocy" radzisz. ;-)

Dziewczyny właśnie rozdawali obiad i czekałam na talerz, w międzyczasie przez korytarz szła pielęgniarka z cudownym maleńkim noworodkiem, boże no to takie cudo było, uśmiechało się, oczka zamknięte, różowiutkie cudności. Zakochałam się! I ja chcę już 40 tydzień i ja chcę już rodzić!!!

Hej dziewczyny, trochę mnie nie było...
Ale ten remont mnie dobija. Dziś muszę zdać mieszkanie...
Coś mnie ominęło?? zdążyłam pokojarzyć że Atan ma II :) gratki:)
Ael, a ty co? w szpitalu?

Chyba pojadę, najwyżej każę się wysadzić w dużym mieście i przeczekam w lodziarni, a co :p najbliżej Kraków, a to tylko 30 kilometrów :p Nawet do domu dotrę :p

hej ja sie uwinelam wczesniej z pracy hihi i az tak duzo do nadrobienia nie mialam:)
jeszcze musze zaraz do sklepu skoczyc i male zakupy zrobic a mi sie nie chce:/

Sil- ja bym pojechala zawsze mozesz wysiasc poczekac albo udawac ze spisz a moze bedzie okazja sobie pogadac...

A swoja droga gdzie Asiol?? pok sie odezwala??

Kwaituszek, nie do niej, a z nią w jednym samochodzie, to inna sprawa.

Mag.. Z tym wysiadaniem to żartowałam. Jedziemy 160 km od domu, raczej nie mam jak wysiąść

reklama
Hej kobietki

Atan widac druga kreseczkę więc gratuluje i melduj wyniki:):)
Ael super że chłopak:):)
Donia zapamiętaj,bo tylko raz powtórze....U MNIE W BRZUCHU MIESZKA CHŁOPAK BO CHCE CHŁOPCA I NIE MOŻE TO WYGLĄDAĆ NA ŻADNĄ DZIEWCZYNKĘ!!!!!!!!!!!:-)
zreszta dla dziewczynki nie mamy nawet imienia tylko dwa imoina dla dwóch chłopców....i tak bedzie:):)

Sil jedz kochana bo może bedziesz miała okazje dowiedziec się dlaczego tesciu postąpił jak postąpił:):)
Gocha skoro luzujesz i nie wiesz kiedy ma byc @ to życzę zeby w ogóle nie przyszła przez kolejne conajmniej 12 miesięcy..i przesyłam ciążowe fluidki specjalnie dla ciebie
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
Do góry