reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Zobacz załącznik 365543niewiem czy cos zobaczycie u mnie jest rozowa ale ten aparat mnie po prostu nie lubi :-( a po 2 minutach juz bylo widac :-) a na bete jak juz to jutro bo dzis nie zdaze z wszystkim a w pracy mam byc przed 13 wyjatkowo...

reklama
A co wy dziewczyny spania nie macie, hihi XD, nie że ja od 6stej na nogach XD
Booosz nie mogę, dziewczę, które ze mną leżało co synek na świat nie chciał wyjść, w nocy wody jej poleciały i o 3:30 zabrali ją na oddział położniczy, ale szczęśliwa była. Mieli testy robić dziś, ale nie zdążyli :-D
Mam super ciśnienie, mdłości z rana odpuściły, raz krótko poczułam, potem tylko z głodu więc przed dostaniem śniadania posiłkowałam się bobovitami.
Wczoraj dostałam takiego kopa apetytu, że jadłabym i jadła. Okazało się, że od wczoraj przytyłam 0.5 kg XD
Czekam dziś po południu na konsultację z neurologiem i prawdopodobnie w piątek do domu :-)

Muszę do chłopa po 10 zadzwonić, żeby mi jedzenie nawiózł...po prostu chce mi się żreć!

Atan JEST DRUGA KRECHA!! Gratulacje kochana!!!

czyli widzicie je super zrobilam tym aparatem 30 zdjec a tylko na jednym cos widac :-) blondynka ze mnie :-) dobrze ze udalo mi sie wlaczyc i kabel znalesc do komputera :-)
mam sie cieszyc juz bo ja siem boje test raczej nie daje pozytywnego wyniku po 2 minutach jesli mialby byc bledny bo tamten sie roznil od tego co robilam 18.05 tym ze kreska wyszla po 10 minutach a tu juz po 2 wiec chyba moge sie cieszyc ;-)ale ja strachliwa jestem ;-)w poniedzialek moze do ginka czy zawczesnie ??
Moge myslicie zmienic suwaczek ?? czy zawczesnie ??

Ostatnia edycja:
Atanku gratulacje :) az mi serce podskoczylo na widok twojej drugiej kreseczki, co najmnniej jak to by na moim tescie było... ale ciesze sie razem z tobą :) ech miałaś przeczucie hehe :)

Atan normalnie w czapę chcesz? To co, że pojawiła się krecha po 2 minutach??? Ale jest i to jest najważniejsze! U mnie pojawiła się od razu po zaaplikowaniu próbki widziałam dwie krechy no to przecież ciąża a nie błą. Kobito! Skacz z radości!!
To ja już mam głupawkę po wczorajszej kroplówce i dobrym samopoczuciu no to mi nie marudzić! Żadna! Zakaz! Bo zjem! A jestem głodna jak diabli!!!!

reklama
Hej dziewczyny :) Ale mnie tu dawno nie było widzę że dużo nowych dziewczyn przybyło witam Was wszystkie :) Byłam u Iwaska na blogu i fasollek też ogrom i jeszcze teraz Atan!! Gratulacje !!
Ael a Ty w szpitalu ? Biedna trzymaj się mocno :-)
Ja az mega luzuję także nic nie mierzyłam nic nie oglądałam nawet nie wiem kiedy mam @ dostać ;p Także zobaczymy :-D

Do góry