reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Oooo...Atan testuje:-)Kochana może beta? ja tak wszystkich namawiam bo mimo wszystko bardziej ufam testom laboratoryjnym.
Atanku...ja mam 26 lat. Co do budowy domu to nam się nie spieszy, mieszkamy we własnym mieszkaniu bez rodziców dzięki Bogu. Ale nad domkiem myślimi, własnie nad takim z bali i zbieramy o takich opinie. Póki co wszyscy sobie chwalą. Wiadomo, że trzeba pracy włożyć ale warto... Na razie czekamy...

Witam sie z wszystkimi....

Atan - testuj ponownie za 2 dni :-) pięknie jest, pieknie jest... la la la Atan bąbla ma :-D. Gratuluje pocichutku. Mówiłam marzenia sie spełniają!!!!

A My dziś wyjeżdżamy i wracamy w niedziele. Mam nadzieje że wypocznę i przygotuje się na ładną owulacje :-) trzymajcie kciuki. Żeby było plusikowo.

Ostatnia edycja:
wrzucam na kompa z aparatu mam nadzieje ze chociaz jedno wyrazniejsze wyszlo jakis stary i denny ten aparat jak wlacze lape to przeswietla a tak robi czarne ;-/

reklama
Do góry