reklama
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
atan a z porannego moczu robiłas tak?
czekamy na ciemniejsza kreseczke ale po cichu gratki
czekamy na ciemniejsza kreseczke ale po cichu gratki
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
Atanku kochany, jest druga kreseczka jak nic. Może nie tak wyrazna jak ta po lewej ale jest!!! A więc gratki wielkie, buziak goracy dla "sprawcy" :-)!
No to teraz proszę Cię o fluidki ciążowe
No to teraz proszę Cię o fluidki ciążowe

Atan
♥ mamusia Amelki ♥
fluidki bede wysylac po betce ;-) kurde zrobilam bete ale odebrac mozna tylko osobiscie dzisiaj po 15 do 20 a ja w pracy do 21
wryy wiec dopiero w piatek o 7.30 pojde jak otwieraja przed praca ... a pani nie dala sie namowic na telefonicznie niestety;-(
z porannego oczywiscie ;-) robilam test w piatek o 7.30 ide do labolatorium odbieram wynik jesli jest ciaza to odrazu robie ponownie ;-)
wryy wiec dopiero w piatek o 7.30 pojde jak otwieraja przed praca ... a pani nie dala sie namowic na telefonicznie niestety;-(
z porannego oczywiscie ;-) robilam test w piatek o 7.30 ide do labolatorium odbieram wynik jesli jest ciaza to odrazu robie ponownie ;-)
Ostatnia edycja:
M
mineralnakocica
Gość
Atan gratuluje na twoim miejscu idz na bete bo ja też miałam 2 kreske bladą i to bardzo a beta pokazała juz ładny wyniczek 
jutro nie pójdziesz bo boże ciało jest
jutro nie pójdziesz bo boże ciało jest
S
Silmiriel
Gość
Dziewczyny, pomocy. Mam problem i nie wiem, jak go rozwiązać, rozum mówi jedno, a serce drugie.
Wprowadzenie:
Mieliśmy mieszkać z teściami, na górze, osobne mieszkanie, nawet remont prawie skończyliśmy. Około tydzień po ślubie teściu nas wywalił. Tak w sumie bez powodu, a generalnie o pieniądze, bo nie zgodziliśmy się płacić za wszystko sami. W sensie sami cały opał, wodę itd. Teściowa nie powiedziała nic w obronie mojego męża, mnie to pal sześć, ale w jego, tylko zapytała się, co pierwsze spakuje. Mam do niej o to ogromny żal, bo to jej jedyne dziecko. Wyprowadziliśmy się w jeden dzień, ostatni raz rozmawiałam z nią tydzień po ślubie, właśnie wtedy, bardzo nieprzyjemna rozmowa swoją drogą.
A teraz... Ma jechać do sanatorium, mąż ją ma odwieźć. A mnie się nie chce siedzieć samej cały dzień w domu, jeszcze bym coś zobaczyła. Ale... No właśnie. Ona. I 160 km do pokonania. I tak się waham i nie wiem, jechać, czy nie. Bo przecież choćby na chrzcinach muszę się do niej odezwać jakoś...
Wprowadzenie:
Mieliśmy mieszkać z teściami, na górze, osobne mieszkanie, nawet remont prawie skończyliśmy. Około tydzień po ślubie teściu nas wywalił. Tak w sumie bez powodu, a generalnie o pieniądze, bo nie zgodziliśmy się płacić za wszystko sami. W sensie sami cały opał, wodę itd. Teściowa nie powiedziała nic w obronie mojego męża, mnie to pal sześć, ale w jego, tylko zapytała się, co pierwsze spakuje. Mam do niej o to ogromny żal, bo to jej jedyne dziecko. Wyprowadziliśmy się w jeden dzień, ostatni raz rozmawiałam z nią tydzień po ślubie, właśnie wtedy, bardzo nieprzyjemna rozmowa swoją drogą.
A teraz... Ma jechać do sanatorium, mąż ją ma odwieźć. A mnie się nie chce siedzieć samej cały dzień w domu, jeszcze bym coś zobaczyła. Ale... No właśnie. Ona. I 160 km do pokonania. I tak się waham i nie wiem, jechać, czy nie. Bo przecież choćby na chrzcinach muszę się do niej odezwać jakoś...
reklama
Paluszek_
Fanka BB :)
Atan!!! no no no...ja doświadczona w robieniu testów
nawet nie che liczyć ile ich w czerwcu w sumie zrobiłam, musze powiedzieć, że u mnie w czwartek 02.06 (nie wiadomo po co robiłam...) nic nie wyszło..nic...w niedziele 05.06 cień kreski...taki jak u Ciebie, w poniedziałek już wyrażna kreska no i potem doszło do tego ze szybciej pojawiała się ciążowa niz kontrolna
Jestem dobrej mysli i mam bardzo dobre przeczucia
Bete odbierz, a jak sama nie możesz to moze wypisz męzowi upoważnienie? Miałas dość długi cykl? złapiesz sie jeszcze na luty?
Jeszcze nie gratuluje, ale juz sie ciesze
Silm, jeeli czujesz sie dobrze ja bym pojechała, może bedzie okazja troszke załagodzic sytuacje....i chociaz uważam ze nic na siłę to naprawdę warto zyc dobrze z rodziną i czasem zacisnac zeby i pierwszemu wykazac sie dobra wola...
Jeszcze nie gratuluje, ale juz sie ciesze
Silm, jeeli czujesz sie dobrze ja bym pojechała, może bedzie okazja troszke załagodzic sytuacje....i chociaz uważam ze nic na siłę to naprawdę warto zyc dobrze z rodziną i czasem zacisnac zeby i pierwszemu wykazac sie dobra wola...
Ostatnia edycja:
Podziel się: