reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

lovka hihi pewnie ze ciaza to nie choroba... ale po co niesc serek i szynke jak on moze nosic:p ty sie jeszcze kochana nadzwigasz :p wozki foteliki maluszek itp jeszcze bedziesz blagac zeby nosil za ciebie:p korzystaj poki mozesz:) a w szwecji jest tak ze to kobiety nosza zakupy a faceci ida sobie jak niby nigdy nic:p matka ciagnie wozek z dwojka dzieci a facet sobie idzie spokojnie obok niej:p sa rowno uprawnienia:p ich zdaniem wiec jak moj facet niesie zakupy albo bierze je odemnie to patrza na nas jak na dziwakow :p ale moj nie lubi jak dzwigam chyba ze wieje to kaze mi niesc cos zeby mnie nie zwialo:) haha

reklama
hihi ;) ciąża to nie choroba :) ale myślę ze odpoczynek przed narodzianami dziecka się należy i ja np planuję udać się na zwolnienie jakoś przed rozwiązaniem... i troszkę pospać bo potem mogę na to nie mieć czasu :) hihi
ja jestem za równouprawnieniem ale w niektórych kwestiach wolę gdy facet jest gentelmenem:p i nie walczę o swoje :)

hehe no niestety, chyba jak u większości dziewczyn;-)
dochodzę do wniosku, że im dłużej znam tę kobietę, tym bardziej zaczyna działać mi na nerwy jak się widzimy:evil:

Sil, jak chusteczka przemiła:wściekła/y: dobrze, że mamy własne mieszkanie po drugiej stronie miasta:eek:

Ostatnia edycja:
oh te tesciowe dobrze ze ja swoja raz moze dwa razy w zyciu widzialam:p i jakos mnie do niej nie ciagnie... ;-):zawstydzona/y:

Mijenka- calkiem mozliwe hihi ze obie jestesmy mega wypasione:p :-D a jak tak dalej bede miala z praca to chyba do smierci nie przytyje:p ciesze sie ze mam dzis chwiel zeby sobie usiasc do kompa chlop na piwku z kolega

witam nową staraczkę K&M ;-) z nami bedzie ci razniej ;-)

Natalia -Magenta ja tez tak mam tak chyba Natalie maja ze do nich dzieci biegna ;-) mi zawsze mowili badz przedszkolanka a ja nie posluchalam bylo trzeba bym nie siedziala w gabinecie stomatologicznym tyle ;-)

Ahh Alredka to ty caly czas masz przezycia ;-) smacznego zyczę ;-) ja tylko raz w szpitalu bylam gdy mi wyrostek wycinali ;-) ale jedzenie bylo straszne !!

Nie pamietam kto skrecil kostkę Biedactwo <głaszcze> wszpolczuje ja mialam 2 razy skrecona a raz razem z torebka stawowa peknieta i to przed slubem ;-( i wszyscy mysleli ze wciazy bo na wlasnym ślubie zbytnio nie tanczy ;-) a szpilki tylko do zdjec zakladane ;-) a tak to w baletkach albo na boso ;-) a na poprawinach juz w ortezie usztywniajacej w ktorej bylam caly czas bo inaczej mialabym na ślubie w gipsie ;-)

A co do tesciowej to ja nie narzekam mieszkam z tesciowa i tesciem ale tesciowa nigdy córy nie miala a 2 synowej nienawidzi wiec mam plusy ;-)

Atan przynajmniej tyle Twojego:-)
u moich teściów ewidentnie sprawdzają się powiedzonka: synuś mamusi i córusia tatusia:eek:
i ja też mam lepszy kontakt z teściem:-D

magenta a co z Twoją pracą, bo chyba mi umknęło:sorry:

reklama
Do góry