reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

lovka hihi pewnie ze ciaza to nie choroba... ale po co niesc serek i szynke jak on moze nosic:p ty sie jeszcze kochana nadzwigasz :p wozki foteliki maluszek itp jeszcze bedziesz blagac zeby nosil za ciebie:p korzystaj poki mozesz:) a w szwecji jest tak ze to kobiety nosza zakupy a faceci ida sobie jak niby nigdy nic:p matka ciagnie wozek z dwojka dzieci a facet sobie idzie spokojnie obok niej:p sa rowno uprawnienia:p ich zdaniem wiec jak moj facet niesie zakupy albo bierze je odemnie to patrza na nas jak na dziwakow :p ale moj nie lubi jak dzwigam chyba ze wieje to kaze mi niesc cos zeby mnie nie zwialo:) haha

reklama
hihi ;) ciąża to nie choroba :) ale myślę ze odpoczynek przed narodzianami dziecka się należy i ja np planuję udać się na zwolnienie jakoś przed rozwiązaniem... i troszkę pospać bo potem mogę na to nie mieć czasu :) hihi
ja jestem za równouprawnieniem ale w niektórych kwestiach wolę gdy facet jest gentelmenem:p i nie walczę o swoje :)

hehe no niestety, chyba jak u większości dziewczyn;-)
dochodzę do wniosku, że im dłużej znam tę kobietę, tym bardziej zaczyna działać mi na nerwy jak się widzimy:evil:

Sil, jak chusteczka przemiła:wściekła/y: dobrze, że mamy własne mieszkanie po drugiej stronie miasta:eek:

Ostatnia edycja:
oh te tesciowe dobrze ze ja swoja raz moze dwa razy w zyciu widzialam:p i jakos mnie do niej nie ciagnie... ;-):zawstydzona/y:

Mijenka- calkiem mozliwe hihi ze obie jestesmy mega wypasione:p :-D a jak tak dalej bede miala z praca to chyba do smierci nie przytyje:p ciesze sie ze mam dzis chwiel zeby sobie usiasc do kompa chlop na piwku z kolega

witam nową staraczkę K&M ;-) z nami bedzie ci razniej ;-)

Natalia -Magenta ja tez tak mam tak chyba Natalie maja ze do nich dzieci biegna ;-) mi zawsze mowili badz przedszkolanka a ja nie posluchalam bylo trzeba bym nie siedziala w gabinecie stomatologicznym tyle ;-)

Ahh Alredka to ty caly czas masz przezycia ;-) smacznego zyczę ;-) ja tylko raz w szpitalu bylam gdy mi wyrostek wycinali ;-) ale jedzenie bylo straszne !!

Nie pamietam kto skrecil kostkę Biedactwo <głaszcze> wszpolczuje ja mialam 2 razy skrecona a raz razem z torebka stawowa peknieta i to przed slubem ;-( i wszyscy mysleli ze wciazy bo na wlasnym ślubie zbytnio nie tanczy ;-) a szpilki tylko do zdjec zakladane ;-) a tak to w baletkach albo na boso ;-) a na poprawinach juz w ortezie usztywniajacej w ktorej bylam caly czas bo inaczej mialabym na ślubie w gipsie ;-)

A co do tesciowej to ja nie narzekam mieszkam z tesciowa i tesciem ale tesciowa nigdy córy nie miala a 2 synowej nienawidzi wiec mam plusy ;-)

Atan przynajmniej tyle Twojego:-)
u moich teściów ewidentnie sprawdzają się powiedzonka: synuś mamusi i córusia tatusia:eek:
i ja też mam lepszy kontakt z teściem:-D

magenta a co z Twoją pracą, bo chyba mi umknęło:sorry:

reklama
Do góry