reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

a dziewczyne te co stosowaly testy owu powiedzcie mi bo jak robilam teraz tesciki to w 11 dc wyszly mi dwie krechy i ta testowa bardziej widoczna od kontrolnej i w kolejnych dniach juz byly slabsze to w dniu owu nie wychodza tez mocne 2 krechy?? bo nie bardzo sie lapie jeszcze w tych testach pojawiala sie druga ale nie juz tak mocna jak w 11 dc

nie wiem, czy Ci to coś pomoże ale ja mam na opakowaniu rozrysowane, że testowa może być mocniejsza od kontrolnej:tak: a jak już jest bledsza to chyba znaczy, że jest mniejsze stężenie hormonów:confused:

reklama
A ja Iwasku mam juz w nastepnym 1lub 3 lipca 12 cykl tylko teraz hmm jestem pomiedzy luzujacymi a sama nie wiem czym hihi

pomoglo mi kochana dziekuje:) bo mam jakies szwedzkie i nie bardzo zrozumialam co tam bylo napisane do konca:p nie wszystkie slowka znam:p a slownik tlumaczyl mi jakos dziwacznie hihi w pozniejszych terminach mialam tak ze byly obie w rownych kolorach i wczoraj robilam ostani i byla juz tylko jedna krecha:)

Ostatnia edycja:
Mag własnie myslałam sobie ostatnio co u Ciebie bo mało CIę jakoś u nas:)
Ja się czuję ok,dbam o ograniczenie cukru i weglowodanów więc chyba wszystko będzie dobrze:)

Klari gratuluję to tak jak ja zdałam 25.maja i udało mi się za pierwszym razem teraz już śmigam, ach jak auto rozwiązuje wiele problemów... :-)
Dziewczyny które czekają na dwie krechy, będzie dobrze, na każdego przyjdzie pora i będziecie Mamuśkami... (życzę tego jak najszybciej i z całego serducha:-))

Witam wszystkie Panie :)
Zmiany w życiu się szykują :) decyzja z Mężem omówiona i podjęta :)
badania wykonane, kwas foliowy jedzony to teraz kolejny krok wybór Forum i nawiązanie znajomości z nowymi przyszłymi mamami :) Zatem witam wszystkich bardzo serdecznie :)

oj Iwasku malo jestem bo kurcze ostatnio mnie praca ciagle pochlania:( :zawstydzona/y::wściekła/y: im blizej lipca gdzie bede w koncu w polsce tym wiecej pracy mam dzis jeden dzien gdzie skonczylam o 15 a nie jak codziennie okolo 18 19:( ale niestety chce sobie sporo pieniazkow odlozyc do polski cos za cos:p jak juz wracam to szybko obuiadek kapiel i nynki:p wracam zmeczona. i tak zagladam jak mam wiecej czasu ale i tak o was mysle chyba teraz sobie kupie telefonik z netem i bede prze telefon wchodzic tylko nie wiem czy na szwedzkiej karcie mi bedzie chodzic :/

a swoja droga od nie pamietnych czasow bola mnie od dwoch dni sutki i to tak tragicznie ze ich dotknac nie moge:/ nawet jak sie myje to delikatnie jak z jajkiem:p

reklama
Do góry