reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Dziękuje :)
kurcze mam takie pytanie do tych zaciążonych... czy miałyście zaparcia w pierwszych tygodniach ciąży?? bo ja już nie mogę te wytrzymać, najpierw mi się nic nie chce aż nagle zaczyna mi dosłownie jelita skręcać, idę do ubikacji i z bólem się załatwiam...

Nie miałam i nie mam tego problemu. Postaraj się więcej pić. Bo takie pchanie też niedobre dla Malca. Jedz dużo błonnika, ciemne pieczywo, gruboziarniste, powinno pomóc

Ael Gratuluje chłopaka!! Oj tatuś pewnie dumny jak paw!!

Soglam śliczna kropeczka! Ja tez swoją już widziałam, ale na pogotowiu nie dostałam niestety zdjęcia. Będziemy pewnie niedługo po sobie rodzić :-D

Aelku gratuluję kolekcji jajeczek :D:D:D:D. Jeeeju moje szczęście tak bardzo chce chłopca... Ale ty to czułaś bo juz wcześniej mówiłaś ON :) Przyszłe Mamy podobno to czują :-)
Magdalenko niestety to jeden z uroków bycia w stanie błogosławionym więc się nie martw. Uciązliwe ale nie szkodliwe.
Soglam kawał fasolki:tak::-)

Smutasy głowa do góry! Na każdą z Was przyjdzie pora...zobaczycie
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Poprawione :)
Na II kreski czekają:

Pok 21c
Asiol 30c
Amalfi
Magenta 9c
Gochaa 6c
Klari 7c
Hera 4c
Kwiatuszek
Dotka
Susie 8c
Basati
Pyscek
Atan 3c
Kasia.natka 4c
Arosa
Truskawcia 3c
She123 15c
Ooollcciiaaa 2c
Malami2010
DziuraWskarpecie 22c
Akka 2c
Kiniuś84 3c
Mijenka 2c
Malutka306 1c

Luzujące

Magd.a
Rastafarianka

Ostatnia edycja:
Iwasku kochana a jak ty sie czujesz????

a dziewczyne te co stosowaly testy owu powiedzcie mi bo jak robilam teraz tesciki to w 11 dc wyszly mi dwie krechy i ta testowa bardziej widoczna od kontrolnej i w kolejnych dniach juz byly slabsze to w dniu owu nie wychodza tez mocne 2 krechy?? bo nie bardzo sie lapie jeszcze w tych testach pojawiala sie druga ale nie juz tak mocna jak w 11 dc

reklama
Aelku gratuluję kolekcji jajeczek :D:D:D:D. Jeeeju moje szczęście tak bardzo chce chłopca... Ale ty to czułaś bo juz wcześniej mówiłaś ON :) Przyszłe Mamy podobno to czują :-)
Magdalenko niestety to jeden z uroków bycia w stanie błogosławionym więc się nie martw. Uciązliwe ale nie szkodliwe.
Soglam kawał fasolki:tak::-)

Smutasy głowa do góry! Na każdą z Was przyjdzie pora...zobaczycie
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Poprawione :)
Na II kreski czekają:

Pok 21c
Asiol 30c
Amalfi
Magenta 9c
Gochaa 6c
Klari 7c
Hera 4c
Kwiatuszek
Dotka
Susie 8c
Basati
Pyscek
Atan 3c
Kasia.natka 4c
Arosa
Truskawcia 3c
She123 15c
Ooollcciiaaa 2c
Malami2010
DziuraWskarpecie 22c
Akka 2c
Kiniuś84 3c
Mijenka 2c

Chciałam powiedzieć ze zapomniałaś o mnie :-( Ja też czekam na II KRESECZKI. Oj aż mi się łezka zakręciła w oku

Do góry