reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Soglam, super :) ładnie się rozwija i to najważniejsze

Poczarujcie mi na dziewczynkę, Magda, Mag... Ja się dopiero przy porodzie dowiem, ale niech będzie dziewczynka :)

reklama
Ael super, że żyjesz i gratuluję chłopaczka (wiedziałam, wiedziałam :) ) a do kiedy będziesz w szpitalu? już coś podejrzewają skąd te mdłości?

Big widziałam brzuszek, jest mega piękny :) cmokam go

Atan nie przejmuj się, ja już dawno Ci pisałam żebyś cierpliwie siedziała o czasu @, mi też tak spadła temp. w zaciążonym cyklu, nawet poniżej bazowej linii, ale to naprawdę o niczym nie świadczy, CIERPLIWOŚCI ŻYCZĘ!!!

a ja dziś byłam na badaniach, 7 strzykawek mi pobrali i jestem lżejsza o 300 zł, ale mam pakiet toxo, rózyczka, cytomegalowirus, WR, żółtaczka i badania moczu, aha i jeszcze grupa krwi, ale ze mnie utoczyli
a ja się nadal rozkoszuje myślą o bijącym serduszku

a powiem Wam jeszcze w tajemnicy, że już nie wiem jak mam uciekać przed moim mężem, zupełnie jestem aseksualna, a on wręcz przeciwnie :)

Donia, no to ładnie zabuliłaś, aż mi lżej na sercu, jak myślę, że miałam bezpłatnie i tylko za HIV zapłaciłam... I tarczycę, ale mi zwrócą to akurat... A próbowałaś się nie depilować? Tak odnośnie męża?

Donia, no to ładnie zabuliłaś, aż mi lżej na sercu, jak myślę, że miałam bezpłatnie i tylko za HIV zapłaciłam... I tarczycę, ale mi zwrócą to akurat... A próbowałaś się nie depilować? Tak odnośnie męża?

ale się uśmiałam :-D
włosy na nogach na niego nie działają, ale może zębów nie umyję a właśnie pomidorki z cebulą zjadłam :)

soglam gratuluję pięknej fasolki :) wygląda mi na dziewczynkę :)

Nie o nogach mówię :p ale na mojego też nie działa.. Hm.. A maseczka? Jak w reklamie Play chyba?

eh wiesz, to ten typ co "kocham cię taką jaka jesteś", tylko krew go obrzydza :)
no nic, trzeba zacisnąć zęby i przygotować się na wieczór ;-)
to dośc męczące ten brak pociągu sexulanego, czytałam o tym, że niektóre kobiety po zajściu w ciążę uważają, że facet swoje zrobił i nie jest potrzebny, i chyba ja się do nich zaliczam :-D

Sil bedzie dziewczynka:p niby na chlopaka ma sie wieksza ochote na cytrusy i kwasne rzeczy a na dziewczynke odpycha id miesa wedlin itp i ponoc ma sie wieksza ochote na nabial:p laski a tak swoja droga bo nie jestem w temacie AeIreda czemu jestes w szpitalu bo dawno mnie nie bylo i nic nie wiem:/ tule kochana ale najwazniejsze ze synek duzy zdrowy :) macie juz imie Big i AeI dla syneczkow??

A co do ucieczek od przytulanka hihi udawaj ze spisz:p i zmeczona jestes:p na mojego ta wymowka zawsze dziala:p hihi do czasu az mnie nie podgryza zeby zobaczyc czy faktycznie spie:p albo nagle mi sie zachciewa i nagle sie przebudzam hahaha

witam ponownie ;-).
Madziulek tak zdawałam jazdy teraz :happy:
Ael a nie mówiłam, że będzie chłopak :-) Gratuluję.!!!
Soglam śliczna kropeczka :-) Bardzo się cieszę, że wszystko jest dobrze i dzidzia się dobrze rozwija to najważniejsze :happy:
A ja miałam sen że byłam w ciąży <rozmarzyła się> ale najgorsze było to, że w tym śnie musiałam uciekać przed jakąś babą po schodach a później chciał mnie bić jakiś facet..

he he myślę o jednym piszę drugie :-D

Ostatnia edycja:
No z krwią w ciąży się nie uda :p
Ja to miałam ogromną ochotę, głównie, jak nie było wolno. Teraz zresztą też. A kobiety, które uważają, że zrobił swoje posyłają papiery o rozwód. Naprawdę. Znam taki przypadek.

Mag, to mnie pocieszyłaś. Mięso śmierdzi. Wędlina, no skoro muszę, a sery, maślanki itp w hurtowych ilościach :):):):)

Klari, Kropkę pokazywała Soglam, ja ostatnio nie dostałam zdjęcia, a i moje to nie taka kropka, 3 czerwca miała 58 mm, więc teraz ma pewnie z 10 cm :)

reklama
Sil ale się uśmiałam... dobry sposób ale na mojego chłopa chyba by nie zadziałało, chyba, że zapuściłabym się do granic możliwości ale to ja znów czułabym się mało komfortowo :p
Ael gratuluje zdrowego, dużego i silnego syneczka!! teraz już wiesz czemu tak boli jak kopie ;)

Do góry