reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

no to zmieniac juz raz dwa - u nas jak snieg w tamtym roku spadł(tu nie ma zimówek) to jezdzili 10 km na godz kapa była - a wody to w domach nie było bo rułoy zaraz pod ziemia sa pozakopywane i wzsystko pozamarzało, myslmy mieli na szczescie :-D
Lucky me :-)

reklama
Myślałam że Miss ale Miss za granicą siedzi a nie w PL wiec jesli to nie ta Miss, to w glowie mam Ane, Paulinke, Bajtelka no i Edzie bo reszta to juz zafasolkowana :)
dobrze myślisz:d bo siedzę za granicą ale w końcu jestem z Krakowa:)
no to witaj już tak oficjalnie na forum,mam nadzieje,że Ci siętu spodoba,im nas więcej tym lepiej i jest co czytać....a dnie teraz są juz krótsze więc w domu trza siedzieć...

idę po capuccino,którejś zrobić?

nie wiem czy można podawać nawzę?? bo to niby reklama??:baffled:
ale na tamtym forum siedzialam jako matka-polka bo w końcu dziecko mam,potem zaczełam się starać o kolejne i poznałam na innym wątku dziewczyny.
towarzystwo się wykruszyło więc przez przypadek wdepłam tutaj:-)
a Wy wszystkie takie fajne:tak:
oczekująca- przypadkowo tu trafiła,bo ja nikomu nie mówiłam,że tu siedze
a dotka- juz z polecenia;-)

No widzisz przeczucia mialam dobre :D:D fajnie ze nas tu tyle :) ciekawe ktorej pierwszej sie uda :) A Ty oczekusia swoje plany na wiosne przełożyłaś jednak?

reklama
Do góry