reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
:-DCzesc Dotus słonce super ze sie pojawiłas

Mamy tu jeszce jedna koleżanke - ale sama sie ujawni ;-) ni ebede zdradzała i psula niespodzinaki kochana;D

Anuszka trzymam kciuki za tesciora i mam nadzieje ze to to
No i dziewczyny wszystkie ktore czekaja teraz na ten momnet - mam nadzieje ze fasoliny sie postypia jak z worka

Amfali - tez zgłupiałam - ale radziłabym ci poczekac moze na ta @, powiedz mi jeszcze te wczorajsze plamienia były mocne czy poprostu plamienia??

Co do płatania figli naszych organizmów to ja tez tak mam , tylko ze moj jest dziwny bo kazdego miesiaca inaczej, w tamtym miesiacu (.)(.) mni e bolały zaraz po owu, a w tym zaczeły wczoraj :-D, spiaca to ja zawsze jestem, takze dobrze bo sie nie bede nakrecac bo wiem ze u mnie tak zawsze :-D, jak kiedys by mi sie trafiło ze zajde to dopiero sie dowiem jak mi sie @ z kilka dni sózni bo przed to nidy rydy hahahahahahhaahha

Amfali znam ten ból weekendów ja pracuje na recepcji w hotelu i tez jak mi wolne przypadnie tak mam , niekiedy po 12 dni bez przerwy sie pracuje a potem to człowiek jak dentka:-) no ale trudno i do tego sie trza przyzwyczajic

cześć Kobiety....ale zasuwacie z tym pisaniem:)
dotka85 witaj na BB fajnie,że się pojawiłaś:)
to ja jestem tą tajemniczą osobą,zgadnij kto ja jestem:)
oczekująca mam nadzieje,że nic nie zdradzilaś;)
ja dziś jestem jak dętka bo @ przyszla w końcu więc trochę się czuje nie tegoes:/

Witaj tajemnicza lilou83 :) Twoj nick niestety nie ułatwia mi zadania, nie chce narazie strzelać, tylko poproszę o mała podpowiedż w postaci pierwszej literki jaka mialas w nicku na MC :)

nic nie zdradziłam siedze cichutko - bedzie miała taki orzech jak ja;)
A tez sie meczyłam:-)nie moze byc tak zeby miała łatwiej hahahahahahaahhaahah
taka wredn ajestem:tak:

Lilou dobrze ze @ sie pojawiła mizna sie juz szykowac na nastepne bombardowanie za kilka dni, niech jaja nie mysla ze przed tym uciekna, dostanie im sie dostanie:-D
, ja jak detka jestem dzien przed juz i wiem ze napewno @ wtedy przyjdzie na drugi dzien

a co do pogody to sąsiad z dołu mi zapowiedział,że jutro ma spaść śnieg....a ja jezdzę jeszcze na letnich oponach :/:/

reklama
Myślałam że Miss ale Miss za granicą siedzi a nie w PL wiec jesli to nie ta Miss, to w glowie mam Ane, Paulinke, Bajtelka no i Edzie bo reszta to juz zafasolkowana :)

Do góry