reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Kasiu chodzi o leczniczą wodę "Jana" którą kupić można w aptekach. Działa ona dobroczynnie na układ moczowy. Mój luby dzięki między innymi tej wodzie wyleczył się z kamieni nerkowych. Poczytaj na necie o niej. Lekarze bardzo ją polecają pacjentom z chorobami ukł. moczowego.

oo widze ze troche was juz wstalo ojoj alredka <głaszcze> <przytul> biedactwo :-* mam nadzieje ze zaraz przestaniesz wymiotowac i bedzie wszystko ok :-)!!!
a mi sie z lozka nie chce wstac a musze dzisdo rodzicow pojechac ale mi sie niechce :-)chetnie bym jeszcze pospala :-)

a co do testowania to powinnam 27 testowac ale kusi mniecaly czas by wczesniej :-)ale mysle xze chyba 24 sprobuje :-)w koncu to 12dzien od owu...

Ostatnia edycja:
Juz mam wyniki:)

pierwsza beta tydzień temu 531,9
druga 10 471,6:):)

bardzo sie ciesze;) i naprawdę kamień z serca mi spadł, sprawdizłam oczywiście w necie czy dobrze rosnie i bez problemu mieszcze się w normie:)

Tak wiec po raz pierwszy jestem gotowa przesłać ciązowe fluidki:) poważny krok:)
Obiecane dla kwiatuszka (specjalne podówjne) ≈≈≈≈ ≈≈≈≈ ≈≈≈≈ ≈≈≈≈ ≈≈≈≈≈≈≈≈ ≈≈≈≈ ≈≈≈≈ ≈≈≈≈ ≈≈≈≈≈≈≈≈ ≈≈≈≈ ≈≈≈≈ ≈≈≈≈ ≈≈≈≈≈≈≈≈ ≈≈≈≈ ≈≈≈≈ ≈≈≈≈ ≈≈≈≈≈≈≈≈ ≈≈≈≈ ≈≈≈≈ ≈≈≈≈ ≈≈≈≈≈≈≈≈ ≈≈≈≈ ≈≈≈≈ ≈≈≈≈ ≈≈≈≈≈≈≈≈ ≈≈≈≈ ≈≈≈≈ ≈≈≈≈ ≈≈≈≈≈≈≈≈ ≈≈≈≈ ≈≈≈≈ ≈≈≈≈ ≈≈≈≈≈≈≈≈ ≈≈≈≈ ≈≈≈≈ ≈≈≈≈ ≈≈≈≈≈≈≈≈ ≈≈≈≈ ≈≈≈≈ ≈≈≈≈ ≈≈≈≈≈≈≈≈ ≈≈≈≈ ≈≈≈≈ ≈≈≈≈ ≈≈≈≈ i dla całej reszyty potrzebujących też oczywiście:) ∼∼∼ ∼∼∼ ∼∼∼ ∼∼∼ ∼∼∼ ∼∼∼ ∼∼∼ ∼∼∼ ∼∼∼ ∼∼∼∼∼∼ ∼∼∼ ∼∼∼ ∼∼∼ ∼∼∼ ∼∼∼ ∼∼∼ ∼∼∼ ∼∼∼ ∼∼∼∼∼∼ ∼∼∼ ∼∼∼ ∼∼∼ ∼∼∼ ∼∼∼ ∼∼∼ ∼∼∼ ∼∼∼ ∼∼∼∼∼∼ ∼∼∼ ∼∼∼ ∼∼∼ ∼∼∼ ∼∼∼ ∼∼∼ ∼∼∼ ∼∼∼ ∼∼∼∼∼∼ ∼∼∼ ∼∼∼ ∼∼∼ ∼∼∼ ∼∼∼ ∼∼∼ ∼∼∼ ∼∼∼ ∼∼∼∼∼∼ ∼∼∼ ∼∼∼ ∼∼∼ ∼∼∼ ∼∼∼ ∼∼∼ ∼∼∼ ∼∼∼ ∼∼∼∼∼∼ ∼∼∼ ∼∼∼ ∼∼∼ ∼∼∼ ∼∼∼ ∼∼∼ ∼∼∼ ∼∼∼ ∼∼∼ chyba ze jeszcze któraś chce podówjne:);):):)

dobrze Kochana Skarpetko to i dla Ciebie≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
I jakby któras tez jeszcze chciała ≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
Tylko pamietajcie łapanie fluidków zobowiazuje:)hihihi, trzymam za Was kciuki i czekam niecierpliwe na kolejne testujące:)

Ostatnia edycja:
reklama
Zgłaszam się.
Ja testuję jutro jeśli nie dostanę wrednej ;)
Paluszku dla mnie potrójne, albo poczwórne nawet jeśli mają pomóc ;D

A ta woda "Jana" to mniej więcej po ile w aptekach jest? :D

Do góry