reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witam się niedzielnie :) U nas też mgła... bryyy i zimno.... a małzon w pracy do 21 :( jak ja nie lubie siedzieć sama w domu :(

reklama
:)) zaczynam właśnie robić zapiski o co spytać ginkę, bo jak przyjdzie co do czego to zapomnę języka w gębie ;) i w końcu niczego się nie dowiem

jeera jaka sama, masz nas :)

u nas słońce... czasem mam wrażenie, że mieszkam na innej planecie niż Wy ;)

A ja dostalam @ i co mam robic bo mam jeszcze duphka na dzisiaj a od jutra clo mam brac. Czy powinnam skonczyc duphka?? Czy juz przerwac branie????
lilou
dostalas @ ?????????????????????????????????????????
nie bierz dupka,jak @ dostałaś!
a ja jeszcze nie mam ..ciotki- klotki

dostałaś @ biorac dupka....myślalm ze jak sie bierze dupka to @ nie mam jak przyjsc :/

prędzej luteinę,jak będzieszn brać to @ nie przyjdzie.
bo podnosi temp ciała i do póki ją bierzesz to organizm bedzie się zachowywał właśnie jak na ciąże.
dupek nie podnosi temp (tak wyczytałam),w ostatnim cyklu dostałam @ 2 dni po odstawieniiu

Ostatnia edycja:
Lilou - zgadzam sie w stu procentach co do dupka - zeby odstawic jak sie @ pojawia.

Ela dobry pomysł - ja tez zawsze zapisuje bo jak tego nie zrobie to potem siedze i na siebie kle bo poszłam do lekarza kase wywalilam a wyszłam tak samo głupia jak weszłam hahahah:-D

Witam się niedzielnie :) U nas też mgła... bryyy i zimno.... a małzon w pracy do 21 :( jak ja nie lubie siedzieć sama w domu :(
To co ja mam powiedziec wlasnie pozegnalam mojego na tydzien, szok! Dzis wroce z pracy w nocy do pustego domu!!!!!

oczekujaca ja mam clo od drugiego dnia cyklu wiec od jutra, ale ja nie jestem pewna czy przyszla@, rano sie lalo a teraz ustalo, ale to nie wygladalo jak plamienie, ja juz nie wiem, moze m,i sie rozkreci do jutra. A pregnyl mialam w zeszlym cyklu, w tym cyklu nic nie mowila ze mam przyjsc, kazala brac clo 2miesiace jeszcze i jak nie zaciaze to zmieni mi leczenie
lilou nie widzialam Twojej odpowiedzi bo zegnalam mojego chlopa i wzielam juz dupka rano, zostal mi jeszcze na wieczor
ela ja tez zawsze notuje pytania przed wizyta u ginki hehe

Ostatnia edycja:
Witam was słonecznie
u nas dzisiaj piękne bezchmurne niebo i słońce jak wiosną świeci aż miło posiedzieć na polq aż się sama buźka śmieje
my z mężulkiem działamy cały czas ale z przyjemnością bez nacisku :) dzisiaj 9 dc od pon zaczynam testować TO wiem że to może wcześnie ale co tam wole nie przegapić :)

my razem jesteśmy od czerwca 2009 odkąd przytaszczyłam się za małżem do Francji.wcześniej zjeźdzał na 10dni co 3 miesiące- i wielkie malżeństwo byliśmy ...

amalfi - nie bierz już dupka wieczorem!!!
przyda się w następnym cyklu

Ostatnia edycja:
reklama
my razem jesteśmy od czerwca 2009 odkąd przytaszczyłam się za małżem do Francji.wcześniej zjeźdzał na 10dni co 3 miesiące- i wielkie malżeństwo byliśmy ...

u nas było troszke lepiej... bo dzielilo nas tylko 250 km... czyli 2 godziny drogi:) wiec nie było żle... ale teraz jest o niebo lepiej )

Do góry