reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
mam ;-) ale niewiem czy tu pisac bo a nóż przeczyta ;-)
na pierwsza rocznice dostal zegarek z grawerka daty i napisem omnia vincent amor czyli milosc wszystko zwyciezy ;-)

a na 2 rocznice myslalam zeby kupic komplet pościeli z jego ulubiona druzyna pilkarska czyli lech ;-) lub zestaw specjalnych nozy do dekoracji carving ale kupilam co innego bo poscieli nie bylo a do carvingu nie zdazylam zamowic wiec co innego dostanie ;-)

Dobranoc kochane milej nocy :-)

Ostatnia edycja:
Hej Laski :-D Mi również @ właściwie się skończyła, i już od dziś zaczęliśmy nowe starania :-D ale teraz (staram się przynajmniej) podchodzić do tego na luzie, z nastawieniem na bliskość i przyjemność :-D aczkolwiek na fluidki chętna jestem :-D

Witam Skarpeteczkę :-D Nick to sobie strzeliłaś nieziemski ;-) wierzę, że będzie Ci tutaj dobrze z Nami :-D

Iwasku- biedna <głaszcze> tylko nie mów, że sobie sama te zastrzyki robisz? Wytrwałości i siły życzę więc :-D ooo dawaj fluidki, dawaj my zachłanne jesteśmy ;-)

Paluszku- Ty to powinnaś po zadku dostać ;-) chciałaś być w ciąży, martwiłaś się i w ogóle, więc kiedy już w ciąży jesteś wrzuć na luz ;-) Jak będziesz tak pesymistycznie myśleć, to jak ma być okej? Stresujesz się sama, a to Ci akurat nie jest potrzebne :-) Będzie dobrze, bo musi być dobrze-nie może być inaczej :-D a suwaczek super masz :-D

Kalisia- trzymam mocno, mocno &&& :-D a Ty Nas nie zawiedź i się do starań przykładaj :-D

Soglam – jak już dzielisz fluidkami, to ja też zamawiam :-D hi hi tak dobry jest s w ciąży?? ;-) eehh ja nie wiem czy może być lepszy :-p nie narzekam ;-)

Donia- bardzo dobrze, że dzidzia dba o Ciebie- ktoś musi ;-) a jak Ty się czujesz? :-)

Atan- z tym zegarkiem to super pomysł :-D ja mojemu M. któregoś razu (na jakąś uroczystość) nieśmiertelnik kupiłam, bo fanatyk militariów jest, więc stwierdziłam, że musi mieć :-D

Kasia- miłego wypadu nad jeziorko :-D wracaj szybko i…. nie sama :-D

Oj to faktycznie....eh szkoda:):)
Bede wdzieczna jak cos fajnego znajdziesz:)
To planujecie jakis wyjazd przed czy po slubie??

Taki konkretny wyjazd planujemy po ślubie-niestety okres wakacyjny jest dla L. najlepszym sezonem koncertowym więc la nas wakacje to najwcześniej wrzesień :-) A przed ślubem to pewnie jak się trafi jakiś luźniejszy weekend to będziemy wykorzystywać na szybkie luzujące wypady ;-)

Truskawcia zaciskam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.

Ciekawe która z nas wróci z tych wypadów z fasolką :-) Mam nadzieję, że wszystkie.!!! &&&&&&

Klari- ja myślę, że wszystkie :-D jak się odstresujemy to będziemy tak wyluzowane, że wrócimy w podwójnej postaci :-D

Asiol- a gdzie się wybieracie na wyprawę po ślubną? :-D a takie weekendowe wypady zawsze dobrze robią :-)

Truskawica nie wiemy jeszcze, szukamy czegoś fajnego i pewnie jak nam coś wpadnie w oko to zarezerwujemy albo (co w naszym przypadku jest bardziej prawdopodobne) pójdziemy na pełen spontan i znajdziemy jakąś fajną ofertę last minute i wyjedziemy z dnia na dzień :-) Myślimy głównie o Wyspach Kanaryjskich, Grecji, ostatnio nam właśnie wpadła do głowy Dominikana.... najważniejsze żeby było ciepło, pięknie i z daleka od domu, pracy i szarej codzienności chociaż przez dwa tygodnie ;-)

reklama
czesc dziewczynki:) mam w koncu chyba dwa dni wolnego i mam dla was czas nadrabiam i nadrabiam ale chyba wszystkiego nie nadrobie:p rozpisalyscie sie:) 3 mam kciuki za wszystkie starajace sie &&&&&&&&&&&&&&&&
i oby z tego fasolki wyszly &&&
mi @ sie na dobre skonczyla i hehe staranki niby odlozone na bok a jednak moj probuje jednak dac nam jeszcze szanse w tym roku i ciagle mi mowi o dziecku i jakos nie moze sie oprzec pokusie zostania:p a ja go gonie ze ma sie pilnowac hehe a ja biedna zagubiona nie wiem co robic czy dac sie pokusie czy odpuscic doszlam do wniosku ze kupuje testy owulacyjne i w dni plodne celibat hehe bede miala pewnosc ze w owu sie nie wstrzelimy a moze:p kto to wie hehe ale podejscie mam zachodze na przyszly rok:p

Witam nasz nowa staraczke dziure w skarpecie:p fajny nick:p:-D co tam ogolnie slychac ..??
paluszku nie martw sie bedzie dobrze zobacz jak slogam sie wziela za siebie i jaka szczesliwa spokojnych 9 miesiecy kochane zdowych maluszkow wam zycze jak i kazdej naszej ciezaroweczce:p

Do góry