reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
no wec dojazd na miejsce musi byc pociagiem obojetnie gdzie maz malo jezdzil wiadomo na morzem tez ciekawie ale niebyl nigdy na mazurach a w kolobrzegy juz 2 razy bylismy a urlop mamy od 27.06-9.07.2011

sprawdź malinówkę, Ełk, jezioro Białe, jak wpiszesz w google to wyskoczą Ci kwatery, Wilkasy koło Giżycka też ładne

a jaka pogoda w Polsce? bo mi tu w brukslece zimno jakoś, a żadnych cieppłych ubrań nie wzięłam

Ostatnia edycja:
sprawdź malinówkę, Ełk, jezioro Białe, jak wpiszesz w google to wyskoczą Ci kwatery, Wilkasy koło Giżycka też ładne

a jaka pogoda w Polsce? bo mi tu w brukslece zimno jakoś, a żadnych cieppłych ubrań nie wzięłam

We wrocku jest w miarę ciepło na krótki rękaw spokojnie chociaz bez słonka.
A co ty kobieto w Brukseli robisz???

kochane nie wiem czy dziekowac za te fluidki i && bo nie chce zapeszac hihi;) a u mnie ładnie w Katowicach cieplutko i słoneczko swieci oby tak dalej

No trochę się tu ruszyło :-).
Ja chcę już ten termometr.!!! Tak się zawzięłam za te mierzenie tej temp :-p he he
Kwiatuszku jak już wszystkie dzieci są to teraz czas na ciebie i pewnie już nie długo będziesz miała i ty dzidziusia :-)

no kochane macie racje ze jest tuz tuz mam taka nadzieje juz oststnio dostalam male prezenciki ale je głeboko schowalam zeby mnie zapeszyłya siostry juz odkładaja dla mnie wszystko

Cześć dziewczyny :-)

Ja właśnie wróciłam z M. z meczu ale nie jego ;-) byliśmy podpatrzec grę konkurencji :-)

wczoraj poszalałm z M. na urodzinach jego kuzyna, dziś sie poprzytulaliśmy i jestem padnęta :-)

:* dziewczyny :-)
Paluszek.. suwaczek piękny
Iwasek wspólczuje zastrzyków :-(

reklama
ku------ jak mnie brzuch boli ;-(
Paluszku śliczny suwaczek;-)

Ostatnia edycja:
Do góry