reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
dobranoc kochane :-) trzymajcie sie :-)milych snow:-)
witam wczesnym rankiem :-) i sloneczkiem :-)
temperaturka spadla :-)co to znaczy??
lovka o co sie klucicie w czym sie dogadac nie mozecie??
moze trzeba isc na jakis kompromis...

http://www.skarbmamy.pl/wykres_kolezanki.php?user=atan&cid=2980

kurcze przyjdzie ktos i mi powie co z ta temp czy tak ma byc bo zglupialam calkowicie ;-(

Ostatnia edycja:
Hej :-)
Atan ja ci niestety nie pomogę bo nie znam się na tym jeszcze.

Kurde ale tu cisza. Myślałam, że jak zwykle będę musiała sporo nadrabiać a tu jednak inaczej.

hej dziewczyny:)

Atan widziałam wiele wykresów ale ten masz dziwny:/
wygląda na to ze owulka była 10 i bedzie jeszcze jutro albo niska temp się utrzyma do @ juz jesli przyjdzie.
a propos jeszcze twojego snu to mi się w tym udany cyklu sniło przez kilka dni że mielismy dziecko,ze chodziąm w ciązy że rodziłam....wszystko co związane z dzieckiem eh...:):)

a mój mąz wczoraj dostał telefon po 20:00 od kumpla że urodziło mu się dziecko miesiąc przed terminem i zaprasza na pępkowe:):) wiec go zaiozłamspytałam ojca jak tam mama z małym ale wszystko ok tylko mały miejsca juz nie maiął i się pchał na swiat a w inkubatorze nie jest,wiec wszystko super:):)

mąz wrócił chyba o 5 i nadal spi...zobaczymy jak długo:):)

witam moje laseczki nie jestem w stanie was nadrobic życze wszystkim miłego weekendu u mnie dopiero 4dc wiec do stranek jest jeszcze troche wczoraj jedna moja sis starsza poprosiła mnie o bycie matka jej córeczki a wieczorem młodsza sis urodziła synka wiec jak widzicie sporo maluszków wokó mnie a kiedy ten moj:)

reklama
atan jak na moje oko jeśli jutro podskoczy tempereatura jeszcze wyżej to owulka może być dzisiaj o czym świadczy spadek temperatury. Ja miałam bardzo podobnie w ostatnim moim cyklu, że temperatura troszkę wzrosła a nagle spadła i na drugi dzień dopiero wzrosła i trzymała się już cały czas... więc poczekaj co będzie jutro się działo...

Do góry