reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

no to widze ze wiecie dlaczego sie boje bo jak sie dowiedza to co zaczna gadac ... i moze mnie czasem poniesc ... wiec wole by nik nic nie wiedzial wie tylko ja moj maz wy 2 kolezanki i bratanica :-)

nikt mi nic na temat mojego krotkiego snu nie napisal maz na niego powiedzial tylko ze to dobry znak ten sen ;-)

przypomne wam sni mi sie ze patrze na test ciazowy i co widze dwie grube kreski i w radosci sie budze ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
no to widze ze wiecie dlaczego sie boje bo jak sie dowiedza to co zaczna gadac ... i moze mnie czasem poniesc ... wiec wole by nik nic nie wiedzial wie tylko ja moj maz wy 2 kolezanki i bratanica :-)
Kochana ale w końcu i tak byś musiała za jakiś czas powiedzieć o ciąży. Lepiej wcześniej informować pracodawcę o ciąży bo wtedy i on stwierdzi, że pracownica jest wobec niego fair, informując o takiej rzeczy i dając czas na znalezienie zastępstwa. Im później tym gorzej.

wiem ale poco teraz maja wiedziec ze sie staram jak nic jeszcze niema jak bedzie fasolka to i tak sie dowie raczej watpie zebym do 12 tyg czekala zama bym sie wygadala wczesniej i bylo by chyba u mnie widac ;-) choc niektorzy juz mysla ze jestem bo mam taki brzuszek a ostatnio w tydzien niewiem jak przytylam dwa kilo ;-( a jak trodno je stracic jak mi sie niechce moze dlatego tyje ze nie pale od 2 miesiecy ...ah

Nie zgadniecie dzis mowilam nie bede robic juz tych testow owu bo nie wychodza chyba sie zepsuly i co uznalam ze zuzyje je do konca opakowania juz nie bede ich zostawiac i co zrobilam i dwie kreski i ta nawet ciemniejsza od kontrolnej wiec dobrze mnie brzuszek wczoraj bolal ;-) i w nocy niespodziewane przytulanko ;-) ale sie ciesze bo dzis juz chyba nic nie bedzie meza nie namowie ... myslicie ze przezyja od nocy ?? bo ja mysle ze jesli mam byc w ciazy to przezyja a jak nie teraz to w nastepnym cyklu sie uda ;-)chociaz dostalam tyle fluidkow ze hej ;-)

Zobacz załącznik 362202Zobacz załącznik 362201
jeszcze takiej ciemnej wczesniej nie widzialam ;-) awy spac poszly czy co ja jak w koncu wszystko przeczytam to wy spicie ;-(

Ostatnia edycja:
Ja jeszcze nie śpię ale dziwne, że tu tak dziś cicho.
Kurcze nie zadzwonili z apteki więc chyba nie mają tych termometrów jutro muszę połazić po innych.

a juz myslalamze wszyscy spia albo sie przytulaja alboo trzymaja raczke na brzuszku i czuja kopanie ;-)

No ja jestem jeszcze, ale ja porządku pilnuje :p tak po cichu, jak jakiś szpieg!
A kopania na szczęście nie czuje bo dziś wyjątkowo boląco odczuwałam, także mam spokój :-D

to dobrze al ze maly zabardzo nie kopie daje mamie odpoczac ;-)a ja szukam tanich wakacji na 6 dni ;-) od 27.06 ;-) obojetnie gdzie ;-)wazne ze nie w mieszkaniu ;-)ale dzisiaj ziewam ;-)
no to trzymam &&&&&&&& zeby od poniedzialkku nowe staranki byly owocne ;-)

kobietki ja tylko na chwilke bo musze sie jeszcze spakowac na wyjazd
trzyma &&& za wszystkie i prosze o &&& za mnie bo jedziemy z mezusiem nad jeziorko i bedziemy dzialac :tak:

reklama
Kasia Natka &&&&&&&&&&&&&&& a ty trzymaj za mnie bo wczoraj bolalo podbrzusze a dzisiaj przezroczysty śluz choc rano byl bialy a test owu pozytywny;-) a w nocy bylo przytulanko z czwartku na piatek:-)

Do góry