reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Paluszek i ja trzymam kciukasy , daj się rozpieszczać mężowi.. fasolka tam za niedługo będzie machać rączką i wołać " Mamusiuu patrz tutaj jestem jest dobrze :-)"
trzymam moocno kciuki :-)

Klari.. ja też mam microlife'a i też mam odbyt, usta,pacha a mierzę w pochwie :-) masz w domu jakiś termometr elektroniczny.. bo powinnaś zacząć mierzyć jak już namiętnie nie krwawisz :-) ja np. zaczęłam od dziś :-)

reklama
jestem,
Witam wszystkie dziewczynki:)
tak się rozpisałyście że nie nadążam, jestem po wizycie, miałam usg dopochwowe..nic nie ma w macicy, wiec czekać mam na @ i dostałam duphaston na wywołanie, a potem od 16-25dnia cyklu dla podtrzymania ewentualnej ciąży, gdyby @nie nastąpił mam się zgłosić.
A koleżanka wylądowała w szpitalu jeszcze przez wizytą, niestety za późno.. miałyście rację..
Przepraszam ze nie odpisuje,,ale jestem padnięta tyle dziś wrażeń,
tak więc staranka od nowa zaczynamy już za jakieś dwa tyg;/)
muszę odpocząć psychicznie i totalny relaks..
Paluszek trzymam kciuki****
buziaki

Kiniuś, no niestety, żadnych krawień, plamień nie wolno lekceważyć. Przykro mówić, ale straciła dziecko na własne życzenie, z własnej nieprzymuszonej woli.

Idę coś obejrzeć, bo mnie mój wkurzył jak nie wiem. Mam mu zrobić herbatę, bo on rozmawia na gg.... grrrrrrrrrr

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej dziewczyny,
dawno mnie nie było, mam nadzieję że jeszcze mnie pamiętacie; trochę was podczytywałam, ale rozpisujecie się niesamowicie, i dobrze
Paluszku trzymaj się dzielnie, wszystko będzie dobrze, tylko leż grzecznie w łóżeczku

Magd.a ja mam od wczoraj @ i jeszcze się leje ze mnie :/ może już dziś będę miała jak będzie gdzieś czynna apteka blisko a nie na drugim końcu miasta albo jutro :-)
Beka wcześniej miałam 23-25 dniowe cykle ale ten mi wypadł 29 dniowy

Magd.a ja mam od wczoraj @ i jeszcze się leje ze mnie :/ może już dziś będę miała jak będzie gdzieś czynna apteka blisko a nie na drugim końcu miasta albo jutro :-)
Beka wcześniej miałam 23-25 dniowe cykle ale ten mi wypadł 29 dniowy

Robilas testy od 11 dc codzinnie, o podobnej porze ? i nic ci nie wykazalo ?

reklama
Do góry