reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Paluszku, poleżysz uspokoisz się i dla dzidzi wyjdzie to na dobre. Wierz mi (MI!!!!), że jeśli Ty sama masz dobre przeczucia co do fasolki to dacie oboje radę. Jak wylądowałam w nocy na izbie gin z plamieniem byłam masakrycznie spokojna i z pielęgniarkami żartowałam. Nie możesz się dołować bo nie masz po co. Optymizm i uśmiech każdego dnia.
A lekarza opieprz i niech Ci wystawi L4 przynajmniej na 2 tyg i dwa tygodnie zalecam Ci samego leżenia, nic nierobienia, żadnego gotowania, żadnej herbatki nic robione samemu, tylko siusiu (no chyba, że w pampersy się zaopatrzysz XD)
Głowa do góry! Przestało plamić, fasola szczęśliwa jest i czeka aż niebezpieczeństwo pójdzie w pizdu :-D
No uśmiechnąć mi się!!!!

reklama
Paluszku, bardzo dobrze, że się uspokoiłaś i plamienia ustały, pracą się nie przejmuj, nikt nie jest niezastapiony i pewnie sobie poradzą, muszą; a teraz ty i dzidzia jesteście najważniejsi

Paluszku kochana trzymaj sie dzielnie i odpoczywaj a wszystko z wami będzie dobrze:)

monika na test zdecydowanie za wczesnie,ja zrobiłam 3 dni przed spodziewaną @ najczulszy i nic nie wyszło a 3 dni pozniej była juz piekna II krecha,chociaz po pierwszym tescie odpusciłam i tak nie myslałam o fasolce...wiec mozesz sróbowac 2-3dni przed @ ale nie tydzien...nic nie wyjdzie

kwaituszku zgadzam się ze przynajmniej mam w czym wybierac i włąsnie dlatego wybrałam Wrocław i dlatego zrezygnowałam z poprzedniej pracy bo wiedziałam ze mam inne możliwości..
wiem nawet ze nie jest zle bo chodze na rozmowy ale miałam małe dołka dzis po południu i juz mi przeszło...:):)

doniaja mam głeboką nadzieję,że mi nic nie bedzie widac pod luzniejszymi bluzkami do 12tyg bo mam wtedy wiecej czasu na szukanie pracy i podpisanie umowy...:):)

a ja się juz nie umiem doczekac jutra rano jak pojde odebrac wyniki drugiej bety i potwierdze ze ciąża dobrze się rozwija....eh:):)

kalisiaja przez 4 lata a w zasadzie juz 5 jade tylko na obserwacji sluzu i wyliczanie z kalendarza płodnych dni +/- 2 dni dni i się nigdy nie zawiodłam...co do zabezpieczenia i jak widac do zafosolkowanie bo tez idealnie się wsztrzelilismy....bo wiedziałam ze dokładnie w te dni mamy szanse no i zeszło się to z naszą ochotką na seks,bo stwierdziłam ze nic na siłe i wyliczanie tylko spontan i radocha a wynik przeszedł moje oczekiwania :):)

Ostatnia edycja:
Paluszku już nie będę powtarzała tego wszystkiego co dziewczyny . Życzę Ci z całego mojego serducha (a jest wielkie) żeby wszystko skończyło się dobrze :*
Moja kuzynka do 4 miesiąca nie wiedziała , że jest w ciąży w tym czasie chodziła na naświetlania kręgosłupa. Jej córa jest zdrowa i piękna. :) Też martwiła się wylewała łzy. Także nie ma co się smutać tylko czekać na efekty lenistwa którego Ci zazdroszczę:D :)

Dobry wieczor nie nadrobie was jedynie przeczytalam ;-)TYLE PLODZICIE TYCH POSTOW ze hej ;-) mam dzis wieczor lepszy humor bo masc pomogla wiec chyba grzybka niema tylko otarcie od majtek i temperatury;-)
a test owu jak zwykle negatywny ale kul mnie dzis jajnik wiec moze moze byla nikt nie mowi ze testy owu zawsze wykryja owu ;-) ja jestem dobrej mysli choc czasem watpie czy sie uda ale ni8ebede dzis o tym pisac bo musze isc spac bo znowu jutro na caly dzien do pracy ;-( trzymajcie sie kochane dziekuje za odpowiedzi postow ;-)

PALUSZKU TRZYMAJ SIE !!! Ściskam cię Mocno bys sie nie smutala wiecej wiedz ze jestesmy z toba !!bedzie dobrze fasolka sie umocni napewno!!i za 9 miesiecy ja zobaczysz;-)

Dobranoc ;-)

Dobranoc kobitki :-) Trzymam kciuki za działające dzisiejszej nocy żeby armia dała czadu ;-) A dla naszych ciężarówek spokojnej nocy ;***

witam sie szybciutko przed praca i niestety musze zmykac wiec zycze wszystkim milego dnia a za wszystkie potrzebujace bardziej lub mniej trzymam &&&

Lovka spokojnie! w emocjach czasem sie cos mowi bez zastanowienia a juz chwile pozniej sie tego zaluje :tak: wyjasnicie sobie wszystko i bedzie dobrze, zobaczysz!!!

Ostatnia edycja:
reklama
hej kobitki, witam w ten pochmurny poranek. Chciała bym napisac coś każdej z was, ale niestety nie nadrobiłam całego forum :-) Tule was mocno, moje kochane... i te ciężaróweczki i staraczki ( i niestaraczki też. Magd.a ;* dla Ciebie) hehe.
U nas coraz więcej fasolek... dobrze mi sie wydaje? ostatnio to sie ładnie porozdawały :-) Czy ja też jedną wkońcu dostanę?

U mnie narazie 26 dc. Czuje że @ przyjdzie. Wokóle jestem zdołowana. Ten cykl to taki daremny że szok. Wszystko mi sie wydawało ładnie pięknie na owulacje...a ta temperatura taka daremna od 16 dc. Niewiem chyba faktycznie mam problemy z progesteronem. Buuu....

Jak macie ochote, zerknijcie na mój wykres na skarbmamy.pl

Do góry