reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

To możemy o psach... Mój dziś przyniósł już 10 kleszczy. Żadne psikanie nie pomaga... Makabra. Miałam ją dziś kąpać, to zimno się zrobiło i błoto, a ona po kąpaniu MUSI iść na pole... No to jeszcze poczeka

reklama
Mojemu niestety nie pomaga. Może dlatego, że ja mieszkam w domu, nie w bloku. Wyłazi łajza na pole z milion razy dziennie, szlaja się po najwyższej trawie (a zanim przyszedł fantastyczny pan z kosiarką :wściekła/y: to trawa na drugiej połowie ogrodu była do kolan). Nieważne, czy mokra, czy sucha. A na 30 arach ma gdzie tego nałapać

Malami my jedziemy do Łeby z moją rodzinką :happy:.
Ja się o farbach nie wypowiadam bo nie farbuję włosów :-p ale muszę się w końcu wybrać do fryzjerki i obciąć.
Sil ja też mieszkam w domku i przez ulicę mam las i też mają moje psy często kleszcze.

Ael, Klari , Malami, macie 100%racje,,nie chce jej tego mówić i jej dołować,,juz jej nagadałam wystarczająco..dziś lekarz ją uświadomi, poleciłam jej mojego ginka a to bardzo mądry facet, i ceniony na Lubelszczyśnie... ona tez nie brała kwasu przed zajściem,,niestety nieodpowiedzialnie..szkoda słów ..czemu zawsze człowiek uczy się na błędach..a nie chce słuchać kogoś doświadczonego...ja nie wiem wszystkiego więc jestem tu z Wami aby się Was radzić:)moje staraczki kochane.
Wiecie idę dziś na tą wizytę pewnie dostane coś na wywołanie@..chyba że fasolka ukryta , byłoby miło:) idziemy z mężusiem.
Jeśli nici z fasolki to działamy dalej,,:):-).ale już na spokojnie,,luzik damy radę, bo kto jak nie my:) z Wami raźniej kochane:)

a nad morze to w tym roku Władysławowo, imprezka Global Catering..potem Ustka i Sunrise w kołobrzegu:)
Jestem zdania, że trzeba się wyluzować i wybawić póki czas i okazja:)

Kiniuś nie którzy uważają, że wiedzą lepiej i nie chcą słuchać rad innych. Ja też tu jestem, żeby się jak najwięcej dowiedzieć :happy: I bardzo się ciesze, że tu trafiłam.

Malami my jedziemy do Łeby z moją rodzinką :happy:.
Ja się o farbach nie wypowiadam bo nie farbuję włosów :-p ale muszę się w końcu wybrać do fryzjerki i obciąć.
Sil ja też mieszkam w domku i przez ulicę mam las i też mają moje psy często kleszcze.

Klari ja tez do Łeby, z mężem, siostrą,szwagrem,siostrzenicą i moimi rodzicami.Także dużo nas.

reklama
Malami nas też 10 osób jedzie :-p też wesoło będzie tylko ciotka zarezerwowała 2 pokoje i po 5 osób w jednym będziemy spać i to mi się zbytnio nie uśmiecha ale damy rade.

Do góry