reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja już mam okropne odrosty, ale boję się, że mi nie wyjdzie wcale, albo na zielono :p

ja farbowałam jakąs Plette i jest ok. Nie przesadzajmy, zawsze znajdzie się ktoś kto chce zarobić, tym razem na ciąży innym na ślubie. Przecież ta farba z włosów, nakałdana na 30 min raz na miesiąc nie może zaszkodzić. Co innego kilkugodzinne rozjaśnianie robione zbyt często, wtedy bym się zastanowiła :)

reklama
Kasia, a ja tydzień po Tobie ;)

No wiem, że nie zaszkodzi, w sensie maluszkowi. Ale mnie każdy kolor, każdy, wychodził z poblaskiem czerwieni i teraz się obawiam co wyjdzie :p No ale Magda ma rację. Zielony tez kolor :p Jutro idę obcinać grzywkę to się zapytam jak moja pani się zapatruje :)

Hej dziewczyny robiłam badania hormonów i troche się boje że niektóre są za duże.. Niby wszystko w normie a jednak coś mnie niepokoi. Podaje wyniki:

FSH: 6.03 norma ( 3.5- 12.5)
LH 9.22 norma (2.4-12.6)
Prolaktyna 12.39 norma (2,79-23.3)
Estriadol 27.75 norma 12.5-166
Testosteron 36.98 norma 8.4-48.1
tsh 3.2 norma 0.27-4.2
ft4 1.2 norma 0.93-1.7

co o tym sadzicie?

Ja tez byłam w Okunince ,pare lat temu.Fajne jeziorko.POLECAM!!

Dziewczyny , które jadą nad morze,gdzie dokladnie??

Jezeli chodzi o farbę w piance, to ja tylko raz byłam zadowolona z Schwarzkopf - Perfect Mousse, jakoś później nie wychodziła mi taka pianka jak powinna tykoe taka lejąca.
Nie próbowałam jeszcze tej nowej z Loreala, ale to ze wzgledu na cenę, bo 30 złociszów kosztuje,ale kto wie moze sie skusze przed wakacjami.

Ja też sie dziwie koleżance Kinius, że nie pojechała do szpitala, albo chociazby do gina.Ja napewno pojechałabym odrazu.Moja siostra tez dostała krwawien jak była w ciazy, chyba 2 miesiac to był,wyladowała w szpitalu,ale niestety nie udało sie uratowac fasolki.Za to teraz ma przebojową córeczkę Olę.U niej powodem było prawdopodobnie to ,że przed ciaza nie łykała folika bo nie wiedziała o tym.Ja nauczona jej błedem łykam juz od roku.

Gochaa. masz super wyniki, spokój tam!! Bo się fochnę :p

Malami, no niestety ta koleżanka to od gina pewnie trafi na czyszczenie. Ale nie rozumiem podejścia. Plamienie na jedną wkładkę, potem nagle skrzepy.. to coś nie halo. Moze zwyczajnie nie chciała tego dziecka

No to troche mnie uspokoiłyście :):) Widzę że tu dużo fasolinek gratulacje dziewczyny :) Mam nadzieje ze przy takich wynikach też szybko zajdę ;d;d

reklama
ale Magda przeciez ty tylko czekasz az sie twoj facet zbierze w sobie i oswiadzcy! o dzieciach...no coz takie forum :-D no to farbowanie tylko jakos cie nie dotyczy

Do góry