reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dziewczyny macie zupełną rację ja też bym poleciała do lekarza szybko, ale cóż nie moge jej zmusić na silę, ma kontakt telefoniczny z lekarzem tak jej poradził, niestety już po ciąży chyba,,bo skrzepy były a teraz krwawienie i mówi ze wszystko z niej wyleciało,,, ale wizyta ją nie ominie a moim zdaniem czym szybciej tym lepiej,
Oj //
zasmuciłam tu ,,sorki,,
..

Strasznie przykre:/

reklama
Witam :-)
Uff skończyłam nadrabiać.
Kiniuś ja na miejscu twojej koleżanki już dawno bym siedziała u gina ale zrobi jak będzie chciała... Tylko żeby później nie żałowała, że nie poszła.
Co do wakacji to ja w lipcu pod koniec jadę nad morze a bardzo chciałam w tym roku pojechać w góry bo morza już mam dość ale mówi się trudno przyszłym roku pojadę już na pewno :-)

Kiniuś przykro mi to pisać, ale Twoja koleżanka wykazała się wyjątkową głupotą...
Jakby lekarza miała dobrego, to on sam kazałby jej jechać do szpitala, a nie mieć kontakt telefoniczny. Co niby to miałoby ją wyleczyć z tego?
Na przyszłość zapamięta, ale teraz niech się jednak w pierś bije, bo głupio postąpiła i straciła ciążę... Po prostu brak mi słów na takie zachowanie.
Ciążę mogła odratować ale wolała siedzieć na dupie i nic nie robić.

witajcie gaduły ;-) ciezko was nadrobic :-) ale sie udalo
soglam beta ciazowa wiec super i nic sie nie martw! a ja ci dziekuje i tzrymaj mocno &&& - ja z mezusiem na pewno bedziemy dzialac :tak:
Atan kochana nie mysl za duzo po prostu dzialaj - jak bedzie to bedzie! trzymam mocno &&&!!!
beka napisz czy @ sie rozkrecila czy tylko te plamienia, moj ostatni cykl 62 dni :-( i @ wywolywana
Truskawcia mam nadzieje ze dzis juz masz lepszy nastroj i z pozytywna energia wkraczasz w nowy cykl :tak: oby byl owocny!!!

wypowiem sie jeszcze na temat farb do wlosow w piance bo z tego co pamietam to uzywam innej firmy niz Ael i POLECAM!!! perfect mousse schwarzkopf - bardzo jestem zadowowlona, sama nakladam wiec dla mnie wazne ze nic nie splywa, konsystencja super no i trzyma sie!!!

Hej dziewczyny :)
Co do wakacji, to My wybieramy się od 16 lipca na tydzień nad Jezioro Białe. Skusiła nas znajoma no i fakt,że podobno pod względem czystości 3 w Europie.

no w końcu was doczytałam. a więcej to nie mogą panienki pisać he? 1,5 h zajęło mi nadrabianie i to tylko wczorajszego dnia ;)
Tyle tematów poruszyłyście że już nie wiem co napisać ehh..
o ja też polecam Schwarzkopf - Perfect Mousse tylko nie z czernienia bo przy mokrych włosach wszystko brudzi, ale brązy jak najbardziej ok.

Ostatnia edycja:
Ja na temat farb się nie wypowiem ;-) włosy mam naturalne.. ;-)

Ale pogoda okropna, ja zaraz idę na jakiś obiad, bo nie chce mi się gotować :-)

ewika ja tez brazy :-)
dagne czy chodzi o jezioro biale w okunince? jesli tak to POLECAM!!! znam je od dziecinstwa i jesli chodzi o czystosc to prawda i poza tym wszystko jest ok tylko zalezy gdzie domek no i czego oczekujesz bo w sezonie TLUMY :tak:

reklama
Do góry