reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

My pewnie na wakacje też nie pojedziemy ;-) a to z racji mordercy mojego M. ;-) za to ja sobie sprawię luksus.. i się drugie futerko pojawi :-)

reklama
My pewnie na wakacje też nie pojedziemy ;-) a to z racji mordercy mojego M. ;-) za to ja sobie sprawię luksus.. i się drugie futerko pojawi :-)

No to współczuje Magda:/ my w zeszłym roku zatrudniliśmy siostrzenice do opieki nad kotem i pojechalismy na 2 tyg wakacje do chorwacji, a ona miałam wakacje we Wrocku bez rodziców z przyjaciólmi wiec obie strony zadowolone...:)

Wiesz co jak mialabym wybierac wakacje czy pies ;-) wiadomo co bym wybrała ;-) skoro nie narzekam ;-) chyba ,że się zdenerwuje to zabieram ja psy i jedziemy nad morze ;-) morderca zostanie z mama M. ;-)

Powiedziałam koleżance, ale mówi ze podobno narazie lekko plami (wkładka wystarcza), ale ją pogoniłam i zapisała się na dzis do ginekologa,,,bo wiecie co u niej tylko hcg wskazywało na ciąże..na usg nie było nic widać ale pewnie za wcześnie było bo usg miała w ok 35dcyklu.Gdyby nie ten ból jak na @ lekkie plamienia się zdarzają na początku chyba..dzięki za szybką odpowiedź dziewczyny.
Fajnie że mogę liczyć na szybkie wsparcie i pomoc od mądrych staraczek:)
dziękuje
wieczorkiem zajrzę opowiem co i jak.
buźka

No w sumie psy to nie problme,moja siostra wszedzie zabiera swoje dwa z rodzina na wakcje czyli jest ich czwórka plus dwa psy ,które juz zwiedziły chorwacje,włochy,francje i anglie wiec wszystko się da:)

Soglam, to nie chodzi o finanse, bo wiadomo, jak stać nas na dom to i na wakacje, przynajmniej w tym roku, ale zwyczajnie czasu nie będzie. Potem faktycznie nie będzie kasy, bo budujemy bez kredytu, a niełatwo wyskoczyć z paruset tysięcy. Trudno się mówi. Potem odbijemy.

Nieodpowiedzialna ta Twoja koleżanka troszkę. Ale to moje zdanie. Ja plamiłam, niewiele, nawet jednej wkładki nie i leżałam do 10 tygodnia plackiem. Bo zagrożona.

reklama
Powiedziałam koleżance, ale mówi ze podobno narazie lekko plami (wkładka wystarcza), ale ją pogoniłam i zapisała się na dzis do ginekologa,,,bo wiecie co u niej tylko hcg wskazywało na ciąże..na usg nie było nic widać ale pewnie za wcześnie było bo usg miała w ok 35dcyklu.Gdyby nie ten ból jak na @ lekkie plamienia się zdarzają na początku chyba..dzięki za szybką odpowiedź dziewczyny.
Fajnie że mogę liczyć na szybkie wsparcie i pomoc od mądrych staraczek:)
dziękuje
wieczorkiem zajrzę opowiem co i jak.
buźka

Kinuś cholercia nooo!! Kobito nie ma, że wkładka i załatwienie sprawy! WSZELKIE PLAMIENIA CZY KRWAWIENIA Z BÓLAMI NA POCZĄTKU CIĄŻY MOGĄ GROZIĆ JEJ PORONIENIEM! A NAWET KOMPLIKACJAMI!!!! Dzwoń do koleżanki i masz jej kopa sprzedać, żeby teleportowała się do ginekologicznej izby przyjęć, na podtrzymanie ciąży! Takim nastawieniem to ona straci dzieciaka!!!!
Nigdy nie wolno tego bagatelizować i na przyszłość zawsze od razy na ostry z takimi rzeczami!!!
Dziewczyno ja w 8ym tygodniu trafiłam na patologię ciąży z krwawieniem, przeleżałam w szpitalu 3 dni na lekach a potem miesiąc leżenia w domu z lekami! A wszystko przez krwiaka!

A czemu nie możesz Ael???
Bo mam niedoczynność tarczycy, a nad morzem jod mamy, a mnie on przy tej tarczycy szkodzi...

Ostatnia edycja:
Do góry