reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Kochane mam nadzieje ze zaduzo nie napiszecie ale ide do wyrka bo mezulek musi mnie dzis dopasc ;-) bo owulka sie zbliza ;-)a rano do pracy na caly dzien ...trzymajcie sie ;-)
Alredka mam nadzieje ze juz az tak nie kopie ;-)i da mamie spac;-)
DOBRANOC KOCHANe MILEJ OWOCNej NOCY;-)TRZYMAM &&&&&&&&&&&&&&&&ZA TESTUJACE I ZA TEBY @ NIE PRZYSZLA!!

hej dziewczyny oj wczoraj dałyście czadu tyle wpisów:) ale dotarłam i chyba jestem tu pierwsza dziś taki ze mnie ranny ptaszek bo ja chodzę na 6 do roboty,,,:-)
U mnie nadal @ brak:-D, zero dolegliwości sugerujących o jego nadejściu,,może delikatnie piersi zaczynają boleć..ale to nic, może ten wiosiołek mi złagodził ból tak jak pisałaś KALISIU, a jesli chodzi o te nogi, to właśnie w tym cyklu po każdym stos. w dniu blisko owulacji trzymałam w górze, przez jakies 10 min, jeden może dwa razy nie wypłynęło prawie nic jak wstałam..wiec obstawiam ze był w środku dobry śluz i owulka:)
jutro robię 2 teścik, :) oj mam dobre przeczucia, ale to tylko przeczucia...ale jestem zmęczona jednak to wstawanie ranne mnie dobije

Witam środowo

Sil fajna historyjka, i jaka prawdziwa:-)
Kalisia ja leżałam ale tylko raz i tylko chwilkę bo mój się ze mnie śmiał:-p więc nie przypuszczam żeby to pomogło
Olcia lekarz w ciąży może Ci wystawić l4 od początku, z tym że nie każdy chce....ja chciałam bo mam pracę fizyczną, muszę dźwigać skrzynki z chlebem, rozładowywać towar, to mi powiedział że jeśli nie pracuję na nocki to nie ma przeciwskazań.....ale na pewno nie będę pracować do końca, koło 4 miesiąca chciałabym już iść na zwolnienie
Nooo nie mogę......jakby się rodzice dowiedzieli że im gumki kułaś to by Ci lanie spuścili:-p

Witam Kochane!

Ale żeście naprodukowały postów :szok: Ja zaraz wyruszam w trasę na kolejne rozmowy. Ja chyba zwariuje zanim te ponad 100 przedszkoli objeżdżę XD

szybko sie witm i do pracy zmykam :-)
pochwale sie tylko ze na monitoringu pokazal sie dzis piekny pecherzyk 13 mm i gin powiedzial ze za 3-4 dni powinien miec 19 mm a my wlasnie w sobute jedziemy nad jeziorka na 4 dni - idealnie!!!
buziaki

reklama
Hej laseczki:)
Wpadłam powiedzieć, że lecę do ginka za niecałą godzinę i poprosić o kciuki :)
Nie wiem czego się spodziewać, bo na 1 wizycie nie mówił nic o genetycznym, no zobaczymy, jak zrobi mi nawet zwykłe usg to będzę super, jak nie, to gorzej, ale i tak zapiszę się na genetyczne za 1-2 tyg prywatnie. Ufff... trochę się boję, czy morfologia ok, bo miałam kiedyś niedobór żelaza, no zobaczymy....

Do góry