reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

a ja???? buuu :-(, u mnie 14 cykl szczęśliwy
i na dodatek widnieję na liście starankowej, ojej czy to jakaś zła wróżba??? :shocked2:

Juz sie poprawiam!!!! Czasem się nie zapisują poprawki:wściekła/y: A Ty kochana to chyba dawno kopa w zadek nie dostałaś...bo ciężarówka ciężarówce wleje ;)

JEżeli znajdziecie chwilkę to wchodzcie i sprawdzajcie czy wszystko jest tak jak być powinno bo jak widać czasem sie trafi jakiś "błąd" :-)

Sog śliczny ten wiersz :)

Wszystkim z zmałpowanym specjalne ~~~~~~♥♥♥♥♥

Ostatnia edycja:
reklama
Teoretycznie @ liczy się od pierwszego dnia krwawienia, ale z własnych doświadczeń i po konsultacji z ginem jezeli plamienia trwają dłuzej niż dwa dni i sa wyraźne i występują przed każdą miesiączką to można je uznać za pierwszy dzień cyklu...podobno tylko w przypadkach kiedy plamienia sa genetycznym uwarunkowaniem a nie spowodowane jakimiś problemami. Ogólnie mi lekarz powiedział, że licze od krwawienia ale mam mocno na uwaadze dzien kiedy zaczełam plamić i przy kilku miesięcznej obserwacji powinnam wyczuć czy palmienia zaliczac do starego czy nowego cyklu

Iwasek ja łapię 3 :-) takie tłuściutkie i z serduszkami mmm...
Paluszek czyli ja mogę liczyć od dziś :-).
Dziękuje za odpowiedzi

Iwasek I z podwójną siłą to powinny w tym cyklu pomóc :-) i może się uda.
A u mnie zaczął się dziś 7 cykl starań :happy2:
O 7 to może ten cykl będzie udany bo ta 7 się coś mnie uczepiłam od długiego czasu. Wczoraj był 7 i zdałam prawko to może może :-)
Fifka to będziemy działać dalej i może teraz się uda. :happy2:

Iwasek my się staramy już 3 cykl ;DD Ale ten czas leci ;))
Klari gratuluję prawka! Ja sobie teraz nie wyobrażam poruszania się gdziekolwiek bez autka... Duże ułatwienie. Choć w mieście mam problem z postawieniem auta (to jedyny problem) a reszta to ŻYĆ, NIE UMIERAĆ!!!
~WITAM NOWE STARACZKI~

U nas pogoda okropna, duszno... :/ Nie lubię! Oddam troszkę słonka chętnej... jest w ogóle jakaś?!
A teraz lecę do fryzjera, a późnej do szpitala - do babci.
Buziaczki brzuchatki =* (staraczki dostają też... na zachęte!) ;D

Mam prawko ale nie ma auta więc i tak pieszo będę wszędzie latać :-p.
Lovka u mnie też duszno i słonecznie jak by było inaczej to bym się z tobą z chęcią zamieniła
iwasek duża wygoda ale nie dla mnie ale dla Ł bo teraz będę go wozić wszędzie bo ja nie piję i on będzie mógł teraz bez problemu ;-)

reklama
Do góry