reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

ile dziewczyn za ?? i moze odrazu miejscowosc alredka zacznie spisywac?? na mape ;-)ja jestem za Poznań;-)

reklama
Dobra już nic nie napiszę bo wy mi tu ze śmiechu poumieracie i wtedy ja mam was mieć na sumieniu???? Wysoki sądzie, ja po prostu pisała, a one się śmiały i śmiały!

Co do spotkania, czy wy pewne jesteście, że ja mogłabym się tam pojawić?

Oczywiscie ktos musi mnie rozśmieszać na spotkaniu i oczywiscie spotkanie sie bez ciebie nie odbędzie alredko!!!

Ja też jestem ZA i jestem z Pionek (100km od warzawy między Radomiem a Kozienicami :-).)
Ael ciebie nie może zabraknąć :tak:

Dobranoc Kobitki i nie siedzieć tu długo te co mają działać tylko brać się do roboty :-) A reszcie życzę spokojnej i przespanej nocy :cool2:

Wiecie co kochane, jak już spotkanie to wpierw zadeklarujcie kto chce być i się zjawi i z jakiego miasta. Nie ma sensu wyznaczania miejsca "gdzieś po środku", tylko zobaczy się z którego regionu najwięcej będzie dziewczyn i wg tego ustali się ewentualne miejsce.

to nie fer bo ja bede miala najdalej :p
jak zdeklarowac sie mamy ile osob jak reszta spi lub sie przytula;-)
dlatego piszemy ZA wtedy sie sprawdzi ile Za ;-)i bedzie wiadomo ;-)trzeba czekac na reszte dziewczyn ;-)

reklama
Do góry