reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

zawsze trzeba na cos czekac wry,,, jak nie na fasolke to na @ a to na owulkę a to na bete a to na usg ahh caly czas czekamy ;-)

ale jaka pózniej satysfakcja i radośc z tego czekania że się udało...obojętnio co...eh dziewuchy dacie radę...trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& bo i wy w końcu się doczekacie:):)

reklama
Olcia wiem i o wiele raźniej mi, że sama nie muszę na coś czekać. A u mnie z tym czymś bo nie mogę tego nazwać ani plamieniem ani @ teraz to mnie już trochę szlag trafia już bym wolała tą @ i mieć spokój..
Soglam damy radę prędzej czy później każda z nas będzie z fasolką :-)

Kurna swoją cholerę zabije!!! Krzyczę do niego "wychlałeś mi sok!", "ale takiego małego :D (i zaciesz)", "taaa łyczka, ale chyyba takie PÓŁLITROWEGO!!" i zwiał mi do łazienki, normalnie dziś wyciągnę pasa i go przylutuje w łóżku!

ALREDKA kocham cię !!!!!!!!!!!!!!!!!;-)

ano :/ ja też mam takie "pamienie " pierwszy raz w życiu jak kakało (przepraszam za wyrażenie -może się różnie kojarzyć- ale nie umiem tego inaczej opisać) . Jak byłam młodsza to zawsze myślałam , że zajście w ciąże to taka błachostka .
Kiedyś nawet chciałam mieć jeszcze jednego brata albo siostrę i rodzicom kapturki przekłuwałam i myślałam , że to wystarczy :-).

No nic Alredka po prostu cie kocham za to ze tu jestes i za twoja osobowość ;-)
bez ciebie to forum nie bylo by takie superowe ;-)

OOOLCIIAA ja tez myslalam ze to latwiejsze ... ze raz dwa i dzidzia jest a tu nic ...

Soglam no napewno wczesniej czy pozniej sie uda ale chcialabym wczesniej;-)

Kalisia ja tez mam takie wrazenie zwlaszcza jak spuszcze nogi ale te co mialy doleciec to dopłyną ;-)

Olcia o ja mam tak samo takie kakao :/ i też pierwszy raz.
Kalisia również mam takie wrażenie jak by ze mnie to wszystko wyciekało
Atan każda z nas by chciała wcześniej i miejmy nadzieję, że tak będzie. :-)

uf to dobrze, ze nie tylko ja tak robie;) ale i tak mam wrazenie ,ze zawsze ze mnie wszystko wycieka;/
No czyli Twój facet hojny jest! :-D
Jak mój! Nie martw się co wycieknie to wycieknie, a to co ma zostać zostanie :-D

No nic Alredka po prostu cie kocham za to ze tu jestes i za twoja osobowość ;-)
bez ciebie to forum nie bylo by takie superowe ;-)
Atan! No Ciiii!!!! Bo się wyda! Dziewczyny strzelą po fochu i co ja wtedy zrobię?

reklama
Do góry