reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hej ponownie :-)
Nie robiłam testu bo jakoś tak nie chcę jeszcze. Też jak wróciłam z jazd po 13 to o 14 się położyłam i wstałam po 17 i poszłam do babci.
Może jutro zrobię ale raczej nic nie będzie bo dostałam wieczorem jakiś plamień takich jasno brązowych jak miałam zawsze na koniec @ tak, że czekam do jutra i idę się na piątek zapisać do gina jutra.

A i działo się coś ciekawego.? U kogoś widziałam, że fasolka się pojawiła.?

reklama
soglam ja nie dziekuje ja sie tylko ciesze ;-) i szeroko uśmiecham ;-)
Soglam ma fasolke ;-) vanilia ladna bete ;-)i paluszek ma fasolkę ;-)

Soglam powodzenia na rozmowie o prace ;-)trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&& by wszystko bylo po twojej mysli i ze jesli ja chcesz to ja dostaniesz;-)jesli ci sie tam spodoba;-)

Fifka...ja Cie chyba myslami przyciągnęłam...oj tyle razy tu Cię przywoływałam...fajnie ze jesteś, jeżeli u mnie wszystko dobrze się rozwinie, to duża część fluidków pójdzie do Ciebie:) no i do Kwiatuszka:) tak obiecałm:)

Ael dziękuje za wyczerpującą odpowiedź! No to szkoda, że taka obrażalska z niej... Przecież zwrócenie uwagi to nic strasznego mogła Wam napisać, żebyście się wypchały i tyle :p:p:p::p A nie od razu śmiertelnie się obrażać!!!
Kurcze, że ja też przegapiłam te wpisy...

Atan kciuki się przydadzą bo oferta fajna i mi zależy ale jestem bardzo pozytywnie nastawiona i mam wrażenia że jak tylko ze chce i sie postaram to dostane:):)

Znacie tą stronę gdzie niby można sprawdzić jak będzie wyglądało dziecko?? Olcia i pyscek mają chyba avatarki z tej strony

reklama
Paluszek gratuluję fasolinki :-) ach jak ja bym już chciała też mieć swoją.
A to kto się na kogo obraził.?
Idę spać dobranoc kochane ;** kolorowych snów ;*

Do góry