reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Olcia ja zamawiałam już dwa razy testy na allegro i jakoś wychodziły niestety non stop I krecha :-( ale to u mnie, u Ciebie może być II kreseczki :-) na tyle ile zamawiałam tzn 7 tylko 1 nie wyszedł

Soglam jak narazie czekam na @ a potem zobaczymy co bedzie, ale mówiąc szczerze to już bym chciała dołączyć do ciężarnych i przesyłać fluidki :-)

reklama
A ja dzisiaj kupiłam test żeby jutro rano ciąże potwierdzić ale nie umiem znależc nigdzie info o czułości...pewnie 25 ale czemu nie napisali???eh...i to niby apteka...grrr
ktoś zna może test komfort???

Sog ja miałam go kiedyś... niestety wtedy wyszła I krecha, ale u Ciebie będzie inaczej :D
A zdradźcie mi co się stało, że Fionka zła??? bo ja nic nie wiem... :baffled:

wrocilam z pracy ;-) soglam jak potwierdzi sie napewno ze jestes w ciazy to ja lapie te fluidki jako pierwsza;-) bo co mi dzisiaj dziewczyny pisaly o blizniakach bardzo mi sie podobalo ale wiem ze napewno bedzie ciezko ale bym sie cieszyla i najlepiej corka i chlopiec ;-) albo dwa chlopaki a ostatnio spodobaly mi sie jeszcze 2 imienia bo mialam wybrane Ameli i maksymilian a doszla Nikol i Nikodem ;-) fionka sie obrazila za zwrócenie uwagi na błędy ortograficzne i od tego czasu nic nie pisze ;-(

wrocilam z pracy ;-) soglam jak potwierdzi sie napewno ze jestes w ciazy to ja lapie te fluidki jako pierwsza;-) bo co mi dzisiaj dziewczyny pisaly o blizniakach bardzo mi sie podobalo ale wiem ze napewno bedzie ciezko ale bym sie cieszyla i najlepiej corka i chlopiec ;-) albo dwa chlopaki a ostatnio spodobaly mi sie jeszcze 2 imienia bo mialam wybrane Ameli i maksymilian a doszla Nikol i Nikodem ;-) fionka sie obrazila za zwrócenie uwagi na błędy ortograficzne i od tego czasu nic nie pisze ;-(

dobra atan rezerwuje dla Ciebie pierwszą serię na wyłącznośc:):):)

Madgaleno, Fiona się obraziła, bo Donia zwróciła jej uwagę na straszne błędy w pisowni jakie popełniała, ale nie tylko. Czasem pisała tak, że kryptolog nie byłby wstanie jej rozszyfrować. Fiona się uniosła kompletnie niepotrzebnie, jakby osa ją ugryzła, a ja stanęłam po stronie Doni próbując Fionie wytłumaczyć, że to że inne nie skarżą się na jej wpisy nie oznacza, że nikogo te wpisy w oczy nie kłują. Fiona nie wiedzieć czemu tak bardzo się wściekła i stwierdziła, że pisać tu już nie będzie.
Jak na 28letnią kobietę zachowała się jak obrażona nastolatka a żadne argumenty do niej nie docierały. Parę dni po tym pojawiła się jednego dnia na forum i pisała z dziewczynami o dziwo, poprawnie już. A co się dzieje od tamtej pory, nie wiem.

Soglam a jaki to typ testu płytkowy czy strumieniowy? Może jak test jest zapakowany w folijkę, to na folii może będzie jakaś informacja. Z tego co udało mi się wyczytać na necie ponoć test ten jest bardzo czuły.

soglam ale sie ciesze za pierwsza serie :-):-):-):-)
kurcze tyle napisalam i znikło... no dobra tak po skrocie znalazlam ile rośnie pecherzyk graffa jak szybko myslalam ze szybciej niepotrzebnie zrobilam test owu.. i tak kreska slaba ale jest ... a rosnie 1-2mm na dobe wiec troszke mu zostalo ... i kurcze teraz niewiem kidy sie przytulac mysle ze dzis a moze jutro ;-)zobaczymy jak ochoty mego mezulka beda ;-) czy zmeczony z pracy wroci;-) a śluz sie zrobil mega rozciagliwy i prawie calkowicie przezroczysty wow az tak sie jeszcze nie rozciagal nigdy ;-)z dobre 10 cm

Ostatnia edycja:
reklama
ael strumieniowy...ale jak mówisz ze czuły to super...to juz nie szukam info...dzieki:)
wiecie jak nie mam czego się czepiac to się czepiam braku info...aż ja niecierpliwa...trzeba isc szybko spac zeby raniutko powtórzyć test i zmykac na 9 na rozmowe...

atan jeszcze nie dziekuj poczekaj do jutra...:)

Do góry