reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Kasia – kochana jesteś :-D nooooo dziać to się może i coś dzieje ;-) ale nie wiem czy znów sobie nie wkręcam, dlatego pytam, bo pamiętam, ze Donia coś w tym temacie pisała :-) Po poprzednim miesiącu (wielkiej wręcz) pewności, że Nam się udało, więc nie chcę sobie robić złudnych nadziei :-( W bądź każdym razie moje (-)(-) wyglądają co najmniej dziwnie :-p z tego co pamiętam na prawej piersi zawsze miałam delikatnie widoczną żyłę, ale teraz…. wyglądają jakby ktoś mi na (-)(-) zielono-niebieską siatkę naciągnął :-p ale jest opcja, że może być tak przed @ tylko wcześniej mogłam nie zwracać na to uwagi :-) z resztą brzuch mnie pobolewa :-(

Donia- Kasi już wszystko opisałam :-) więc to samo dla Ciebie :-) nie robie sobie nadziei, bo jak mówilaś, wszystko może wskazywać na @ tak, że różnie może być

Ostatnia edycja:
reklama
Truskawka, mnie nigdy nie pojawiały się żyłki przed @, dopiero gdy dowiedziałam się o ciąży, na samym początku to właśnie tak wyglądało, jakby mi ktoś pomalował flamastrem po cyckach. Tylko ja miałam takie delikatne niebiesko-różowe żyłeczki, mocniejsze niebieskie miałam przy sutkach.

Młody mnie właśnie skopał i to jeszcze z taką werwą :baffled:...

Kasia- ja też nie chcę się nakręcać, ale…. chyba już na to za późno :-p ;-) cóż, postaram się poczekać jeszcze tych kilka dni :-D dodam, że zwykle przed @ o tej porze nie mogłam dotknąć (-)(-), a teraz mogę… ale spokojnie, spokojnie, może po prostu mi się @ spóźnić.

Ael- z tego co pamiętam ja też nigdy przed @ czegoś takiego nie miałam, ale głowy uciąć bym sobie nie dała :-p teraz też zauważyłam przypadkiem, i to jeszcze w lustrze he he i zaczęłam się macać i oglądać- musiało to komicznie wyglądać ;-) a Twój Maluszek to może piłkarz będzie :-D

Truskawka a kiedy się testujesz? A cycki to w ogóle Cię bolą?

Ja nie wiem, czemu moje małe wczuwa się w Chucka Norrisa, ale siedziałam sobie i czuje, że się wierci, to się położyłam na łóżku, położyłam ręce na brzuchu i raz kop niezły, za chwilę drugi i tak kilka razy, ale to nie takie muśnięcia to takie konkretne kopnięcia :-D

Ewika ja nie wiem, co mam w sobie, a piszę sobie młody, młode tak jakoś mi wyszło :-)

24 tydz 6 miesiac.jpg 24 tydzien 6 miesiac.jpg 24tydz.jpg

To w ramach przeprosin za marudzenie, moje fotki. Brzusio.
Jak widac, pepek mi sie rozjechal juz porzadnie, brzuch to okragla pileczka, i rosne!
To prawda ze w tym okresie brzuch sie bardzo uwidacznia.:szok:

reklama
Wow BIG ale big ten brzuszek
pamiętam jak miałaś taką malutą kuleczkę a tu proszę, prawdziwy ciążowy brzuszek

a jak się czujesz w te upały?

Do góry