reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Zdjęć Wam nie pokażę, bo nic na nich nie widać :p To znaczy wszystko jest osobno i ja mało tam widzę, pewnie dlatego, że nie widziałam monitora, mąż mi tłumaczył co jest gdzie. Ale jego mina, jak w końcu zobaczył nasze 58 mm cudu bezcenna :)
A ja idę spać, bo padam na nosek

Witam, ja cały dzień się czułam wspaniale do tej pory... :/ najadłam się czereśni, potem teściowa zrobiła koktajl z truskawek no i dopadły mnie nudności :( najgorsze jest to, że nie chce mi się wymiotować tylko mnie mdli chyba wolałabym się wyrzygać 3 razy z rana i mieć spokój niż tak cały dzień co chwilę coś mnie dopada :( do duu...yyyy!!! Ale czego się nie znosi dla maleństwa?

Ale tu cicho :-p.
Jak już się nie mogę doczekać jutra i czy się pojawi @ czy nie.
Magdalena dla dzidzi można wszystko znieść ;-)

Hej Sorki że dopiero teraz ale w ośrodku coś nie tak z internetem i tylko telefon dał radę w końcu otworzyć forum... a fluidki zabieram te niebieskie:-) a ja po basenie chodzilam i się spieklam od slonka a mąż jak rąk wygląda cały bo bez koszulki chodził:-) magdalena o co chodziło z tym tzn do czego miał być? Do sukni czy co?bo nie skumalam.
Trzymam kciuki by @ jutro nie przyszla chyba że ma przyjść klari?

Kuzynka przyszła ;) Wreszcie... ale musiałam jechać po księżniczkę na drugi koniec miasta ;D Eh no trudno! Mężuś mój chce kupić AUDI A6 KOMBI, rodzinny. I jutro jedziemy oglądać go ;))

reklama
Fajne autko ja wykoncze się z tym niby netem wogle nie chce otwierac wiec dobranoc kochane:-)

Do góry