reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Atan mam nadzieję, że nie przyjdzie jak na razie jej nie ma i ma tak być ;-).
Widzę, że tu nadal cicho :-p.
Dziś chciałam kupić test ale Ł mni powstrzymał i powiedział, że jak do jutra się nie pokaże to jutro kupimy :happy2:.
Kwiatuszek nie no może jednak się udało. Jak @ nie ma na razie to jeszcze jest szansa ja trzymam mocno &&&&&&&&. :happy2:

A ja mam takie pytanie bo idą wakacje i kobieta w ciąży nie może się kąpać w jeziorach itp.? Jak tak to można wejść chociaż do wody tak po kostki.?

Klari trzymam kciui, żeby @ nie przyszła
a przy kąpieli w wodzie to chodzi o to,żeby sfera intymna nie złapała bakterii, podobnie jest z kapielą na basenie
ja zawsze coś złapie na basenie dlatego teraz sobie odpuszczam

a teraz Was żegnam, wybywam na weselisko :)

Dziewczyneczki ja to jednak potrzebuję pomocy :-( z tą temp. to nie wiem kiedy mierzyć :-( mam dość nietypowe godziny pracy i nie mogę mierzyć np. codziennie o 7-mej :-( a o różnych godzinach to podobno nie wskazane :-( kiedy mogę mierzyć temp. żeby była wiarygodna? :-)

Truskawcia ja jeszcze nigdy nie mierzyłam temp ale z tego co dobrze pamiętam to dziewczyny mówiły, że najlepiej o tej samej porze i przed samym wstaniem. Nie pamiętam która mówiła, że ma termometr który zapamiętuje ostatnią temp i ma tak że się budzi bierze termometr i zasypia bo ma też w nim, że jak zmierzy to pika odkłada go i idzie dalej spać.

Kto wymyślił upaaaał?!?!?!?!!?!?!?! Na szafot z nim!!!!

Idę zawlec się do Rossmana a tak mi się chce... przynajmniej dzieciątko namiętnie mamusię pokopało przez 2 godziny dziś :-D

p.s. Kwiatuszku a może jednak :-) &&&&&&&&&&

hej dziewczyny szlajalam się na plarzy bo kupilam sobie nowy stroj kapielowy bo w starym się (-)(-) nie mieściły i się troszkę więcej na czerwono opalilam a wieczorem mamy ognisko:-) klari trzymam &&&&&&& by nie przyszla!! A ja tych temperatur nie kumam ale myślę że Owu już była wiec czekamy teraz ... a co do termometru trzeba o tei samej godzinie ja też tak robię śpię przebudze się zapiszczy i śpię dalej a jak się go ponownie wlaczy to pokazuje ostatni pomiar i gotowy po chwili do użytku a kupilam najtanszy elektroniczny nazwa Intec .

reklama
Do góry