reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

No kwiatuszq trzeba czekać bo 18dc to zawczesnie na test ale myślę ze za 6 dni owulka raczej była wcześniej choć zobaczymy co w poniedziałek powie ginekolog bo miałam być w czwartek ale wyjechałem na krótki urlop a że będę w przychodni to sie jakoś wcisne bo też pracuje w służbie zdrowia:-)a idę do kardiologa bo puls mam niski około50. Miłego dnia kochane tu prawie net nie chodzi...

reklama
Może zaraz Ł wyciągnę nad wodę bo w mieszkaniu to strasznie jest.. Jutro jedziemy z moją rodzinką nad rzekę to sobie nogi chociaż pomoczę bo tam jest woda najwyżej po kolana ;-). Ale dobre miejsce dla dzieci :-).
A @ nie ma jeszcze i jak na razie się na nią nie zapowiada.

Klari mam nadzieję że nie przyjdzie:-) !!! Ja już bym nie wytrzymała już bym testa zrobiła

Hej dziewczyny

u mnie 29dc i @ nie ma chociaż wczoraj zaczął mnie boleć brzuch i nic...jutro rano zatestuje ale jakos przeczuam ze I krecha bedzie i @ się po prostu spoznia.
Tak tez miałam w lutym ze pierwszy raz cykl trwał 33dni jak zawsze 28 a @ była bardzo bolesna i obfita moze byc tez tak teraz chociaz ostatnie trzy cykle miałam 29dniowe...zobaczymy, oprócz tego ze mnie wczoraj bolał i dzis brzuch tak trochę to żadnych objawów na nic nawet na @....

a ja dzisia w tym upale pograłam w siatkówkę plażowa przez 3h i teraz jestem wymeczona po prysznicu i nawet mi się nie chce obiadu robic ech...

klari trzymam kciuki za jutrzejszy tescik...:)

Hej kobietki:)
Trzymam kciuki za testujące i przesyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~;-)
My siedzimy na działeczce u "teściów" i ja się lenię a moje szczęście bawi się w ogrodnika. Oby tylko nie zaczął przesadzać...:-D

Sprawdziłam i już mi się 1 dzień spóźnia @ ale zobaczymy jutro co będzie.
Jak na razie uciekam bo mój się już puszy, że cały czas siedzie na internecie :-p

Klari trzymam kciuki by nie przyszla @ jak jeden dzien się spóźnia to niech wogle nie przychodzi!!!

Witam, ja dopiero teraz mogłam do Was zajrzeć bo od rana szał zakupowy (urodziny teścia i szwagra) a potem szkoła, wróciłam o 20 i jeszcze pare rzeczy na jutro do szkoły do zrobienia i teraz już sobie siedzę i wcinam czereśnie...
Klari testuj jutro bez dwóch zdań i melduj nam co i jak... Trzymam kciuki no i przesyłam fluidki!!! ~~~~~~~~~~~~

reklama
Witam bardzo porannie

kot o 7:20 postanowił się doprosić o jedzenie a że juz i tak musiałam wstac to poszłam do wc na siku i zrobiłam test,spodziewałam się I krechy no i była ale po 2 minutach pojawiła się też II krecha słaba ale gołym okiem widoczna:)

podsumowując:
test 7:30 rano w 30dc ( dzien spodziewanej @)
wynik:II krechy
wniosek: chyba jestem w ciąży
objawy: brak

niby sie cieszę ale jestem sceptyczna wiec powtórze test we wtorek, a jutro skocze moze na bete i zobaczymy co dalej
prosze o trzymanie kciuków nadal:):)

po tescie w 26dc do którego byłam przekonana ze jestem w ciązy totalnie zwatpiłam i nastawiłam się na dzisiejsza jedną krechę oczywiscie z mozliwoscią drugiej ale i tak jestem w szoku....

Do góry