reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Basati wiem ja zawsze byłam dziwna :-p Ale u mnie tak jest w kościele :confused2: i za bardzo nie chce mi się słuchać z za siebie czy obok czy z przodu jak babki gadają a ta to się tak ubrała, a ta to chodzi tylko wtedy i wtedy itp.. A księżulek to już w ogóle jest taki pazerny na pieniądze, że masakra. Nawet kiedyś podczas kazania powiedział, żeby dawać pieniądze po 1zl czy 2 zl itp bo te drobne się mu ciężko liczy.. :eek:.
Taka pogoda to tylko kocyk jakieś jedzonko nade wodę w ciche miejsce i działać.. :laugh2:

reklama
hehe ojj tak w Bełchatowie ksiądz przegrał w kasynie grube pieniądze a później zbierał od ludzi a kto nie dał to wywiesił listę :]
Łono natury hm... jak najbardziej :-D (do tego burza i grad)mam fajne wspomnienia :tak:i polecam tym co jeszcze nie próbowały...:-D

Dziwna? mało powiedziane :-D

A ja narazie uciekam babeczki. Zdołowałam się dzisiaj ... może jutro bedzie lepszy dzień.

He he u nas prawie co tydzień ma nową furę :-D.
Ja już próbowałam i było miło ;-). Ale przy burzy i gradzie to jeszcze nie może wypróbuję :-) he he
Basati oj dziwna dziwna i to bardzo :-D. No jutro na pewno będzie lepiej :-) Trzymaj się i nie puszczaj ;-). Humorek proszę też sobie jakoś szybciutko poprawić np. lodami czy czym słodziutkim ;-)

Ja też uciekam na trochę do domku zrobić raban siostrze bo już nie wiem ja do nie dotrzeć do tego pustaka.. :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
a ja nie polecam :-) mrówki mnie pogryzły w najmniej oczekiwane miejsce.. i te świerszcze co grają do ucha.. brrr..

ja wróciłam z salonu ;-) żadna z sukieniek nie wpadła mi w oko ;-) ale sukienka koleżanki do niej pasuje ;-) chociaż to byla pierwsza przymiarka.. wiec nie była ona ozdobiona już jak do odbioru.

a ja dzis mialam tyle zrobic nastawlam sie na porzedki itd a tu co dopiero co wstalam spalam pol dnia tylko co obaiad zrobialam moj m przyjechal plecy spalone masakra
na dodatek jestem tak zakrecona dzis prawie zaomnialam lutki wziasc

reklama
Hej kobiety :) od wczoraj mnie nie było, bo pojechaliśmy z Mężem na czereśnie majówki do teściów :) uzbieraliśmy a z 20 kg, a dziś jesteśmy u mojej mamy, właśnie wstawiłam placka z czereśniami, a mąż z mamą robią czereśnie w słoikach :) pychota :)

Któraś mogłaby streści mi jakieś wieści?? bo masakra, nie nadrobię :)

Do góry