reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Oj tam, oj tam... :p Jesteśmy najfajniejsze i najlepszejsze :D Ja już próbowałam kilka razy udzielać się w innych wątkach ale jakoś mnie nie przekonały i stwierdziłam, że u Nas najlepiej!!!

reklama
witajcie kobietki :-) jakie tu dzis powazne tematy...
Basati ja wierze nawet bardzo ale z praktykowaniem to roznie, czesto praca przeszkadza a czasem zwykle lenistwo, sama mam pozniej do siebie pretensje :wściekła/y: ale teraz to sobie mysle ze musze to zmienic bo bez Boga to nie da rady :tak:
Sil co do tych slubnych dylematow to chyba wlasnie o to chodzi zeby sie tak latwo nie odchodzilo przy najmniejszych problemach tylko zeby wlozyc w to troche serca i powalczyc...
Atan u mnie ok, jakos leci, dzis 9 dc, zaczelam mierzyc tempke itd. ale na razie chyba sie ucze :eek:
widze ze tu ostatnio bardziej ciazowo niz staraczkowo :confused2: wiec chociaz slijcie fluidki ciezarowki!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Proszę :)

Zakładałam, że bez ślubu też walczymy, ale... po tym, co odwalili teściowie tydzień po ślubie pewnie bym mojego zostawiła, jakby nie przysięga... Plany swoje, życie swoje, jak zawsze

A Magdalena ma rację, tu jest zwyczjanie najfajniej, dlatego zostajemy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

To macie więcej :) Może dostanę dziś jakieś zdjątko, bo w sumie nie wiem nic, to prosto z niego poślę wieczorkiem :)

ja też łapie te fluidki ... kurcze co miesiąc którejś sie udaje... hi hi ( cos w tym jest :-) ) Zastanawiam sie kto będzie nastepny.

To czekamy z tych fluidków to chyba 6raczki będą haha :D chyba bym się pochlastała ...:p u mnie w rodzinie w każdej lini są bliźniaki , ja z resztą też z bliźniaków :D

reklama
Do góry