reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Brzuch mi przeszkadza :p:p Już się nie mogę w pałąk zwinąć :p
A co ja mam powiedzieć?!?!

Lovka kochana, nic tylko zacisnąć zęby i pięści i iść do przodu. Niech się mąż i szwagier nie boją przy babci robić nawet tych higienicznych rzeczy. Jak teściu mój wrócił po udarze ze szpitala, we dwójkę z moim go myliśmy, ja ubierałam pampersa bo jeszcze dobrze chodzić nie mógł i nie ma zmiłuj się. Tak to jest z chorą osobą. Zajmijcie się we trójkę normalnie, nie marudź że to faceci i przy babci się nie zajmą. Zajmą się i zobaczysz jak dobrze.
A co do kuzynki to bym jej wypomniała jaką czarną owcą jest w rodzinie, ale tak konkretnie i najlepiej przy rodzince większej. Spali się na miejscu i może ruszy łepetyną i wymieni stary olej w mózgownicy.

Oglądam z moim komedię polską "Jak pozbyć się cellulitu", wiadomo trochę babski film (nawiasem mówiąc bardzo fajny) a mój chłop to się przestać śmiać nie może z tekstów jakie lecą w filmie :-D
No i akurat przerwę mamy bo papu sobie robi to autentycznie mój wyszedł z pokoju i małe się rozkopało! Minutę do mnie dochodziło, że to kopniaczek jest :-D

reklama
ael no no ale fajnie z tymi kopniakami masz ;-)

No co wy dziewczyny spac poszlyscie?? jak was nadrobilam ;-) buntuje sie zostawiacie mnie same buuuuuuuu

Ostatnia edycja:
Atan ja jestem bo tez dopiero nadrobilam te gaduly ;-)
Truskawcia dzieki, szkoda ze tylko ty ale coz...
Lovka wspolczuje ale chyba nie ma wyjscia, dasz rade :tak:

bo lovka ma byc Natalia a nie cezary :-p no dobra znalazlam to o tym czarusiu jakos mi sie schowal ten wpis;-) przepraszam ale powiem ze ladn imie fajnie mozna zdrobnic;-) ale wole maksymiliana bo ladnie pasuje z nazwiskiem ;-) a mi za to lovka nikt nic na moj sen nie powiedzial ;-) jest to troszke smieszne bo caly czas mowie sobie ze nic w tym cyklu nie bedzie bo nie chcialam sie nakrecac ... a teraz przez ten sen znowu zaczelam myslec a moze jednak bo p0oco by mi sie tak nagle snila coreczka??ja to mam jak zwykle niepotrzebnie nadzieje ;-(
to witam kasia natka;-)co tam u ciebie ??

widze ze poszly spac lub do facetow wiec milych przytulanek i milej nocy bede wieczorkiem raczej ;-)buziaki;-*

Ostatnia edycja:
Ja już jestem z powrotem ;-).
Ale zaraz zmykam spać bo śpiąca jestem a Ł już śpi :-p.
Lovka współczuję kochana. Chłopy też niech się biorą do roboty i ci pomagają. Będzie dobrze ;** A co do imienia to ładne imię mojej koleżanki brat ma na imię Czarek.
Więcej nie doczytałam i za bardzo nie mam na wet siły odpisywać.
Uciekam spać ;-).
Wszystkim mamusią życzę przespanej nocki bez żadnych niespodzianek od dzidziusiów :-) A działającym udanych starań i silnej armii ;-).
Dobranoc :**

reklama
Atan szczerze to nie miałam okazji z nią rozmawiać, a poza tym to nie wiem czy chciałabym ją prosić kolejny raz o to, żeby łaskawie przyszła. Nie to nie. Łaski bez!
Silm Cholernie ciężko jest! A co do tych paznokci, to też mnie to denerwuje! :D Ha...

Dziewczyny, co myślicie o imieniu dla dziecka, takiego jak CEZARY? Bo mojemu mężowi się podoba. Czaruś? Ładnie... a Wy jak myślicie?

mi sie tez bardzo podoba ale mojemu mnie:(

Do góry