reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Boże ile naskrobałyście :-) Powiem Wam,że chyba moja przyszła teściówka czyta to forum haha ;-) bo od pewnego czasu.. no ni cholery nie mam się o co przyczepić :-D wczoraj z racji tego,że grzeczna była dostała goździki :-) :-D

co do imion u Nas musi być na M. facet zapewne będzie Marcelem :-) co do dziewczyny podoba mi się Maja.. ale już jedna u M. w rodzinie jest :-( tak samo z Michałem.. już dwoje jest w najbliższej rodzinie.. ale o czym my gadamy.. ja się jeszcze nie staram :-D

co do wóżków, mnie się podobają te z dużymi kołami.. Mutsy się super prowadzi, ale jest strasznie ciężki. :-)

Magda może i czyta kto wie ? A dzisiaj zwrosla temperatura na 36.48 ale testy Owu negatywny wczoraj. A dzisiaj będzie jak zawsze po 17tej.. ale myślę że była w ten 9 lub 10 dc ale mogę się mylić..

Każdy może się mylić.. ale lepiej,żeby owulka była pięknie pęcherzyk pękł i pozwolił się zapłodnić :-)

a teściówka nie czyta :-)

Mam nadzieje że pękł i się zaplodnil bo wczoraj przytulanek nie było ale jak test owu negatywny to raczej nic by one nie dały... a i mam nadzieję że teściowa nie czyta:-)o 11 jadę na basen do darlowa a jestem w jaroslawcu

A gdzie nasze kochane ciezaroweczki z fluidkami???

Ostatnia edycja:
Hej kochane babeczki... jestem w szoku ile od wczoraj pisałyście.... tak się miło robi jak piszecie o wózkach, imionach...itd.
Nam podoba sie imie dla chłopca Wiktor, a dla dziewczynki Natalka. Przyznam że marzę miec syna. Może Bóg da!

Ja póki co obserwuje się... ale to mierzenie temperatury jest dołujące. Dzis 36,7. Także na wyższym poziomie nie jest!!! :-( Według mojego wykresu.

Docztałam chyba wszystko ;-) ...

Chciała bym poruszyc jeden temat... i chciała bym wiedziec jaki macie do tego stosunek. A więc chodzi i kwestie wiary i modlitwy. jak to u was wygląda? Nie chce żeby zrobiły sie tu jakies kłótnie ( bo ktoś jest wierzący a ktos nie...) tylko chce poznac jak to u was wygląda.

Ja osobiście wierzę, że Jeśli Bóg da, to będzie .... Miłego dnia wam życzę kochane.

Ja na 11 jadę z koleżanką na przymiarkę sukni ślubnej.. może jakieś fluidy ślubowe na mnie naśle :-)

Basati powiem, tak do Koscioła chodzę z M. tylko bo on i jego rodzina są religijni :-) wierzę w Boga, ale pewnie jak każdy o różne sytuacje mam do niego pretensje.. ale jak narazie mój Anioł Stróż dzielnie się spisuje :-)

Magda, tylko nie mierz, bo to pecha przynosi ponoć :) A może Twój jej nagadał i dlatego taka się zrobiła? Kto wie...

Co do wiary... Wierzę, ale bardziej w chrześcijaństwo niż katolicyzm, szczególnie w odmianie polskiej, bo to trzeba rozdzielić. Np ślub jest dla mnie na całe życie. Chodzę do kościoła w niedzielę i święta, teraz nie byłam, no bo leżałam. Kiedyś z mężem mieliśmy zwyczaj czytać po jednym rozdziale z Pisma Świętego, teraz jakoś zarzuciliśmy, a szkoda :)

reklama
Witajcie w ten przepiękny upalny PIĄTEK :-)Musiałam się logować z pięć razy bo za każdym razem mnie wywalało :/

Imiona to temat rzeka...
wink2.gif
Ja z moim Krzyśkiem zrobiliśmy dwie listy . Dla dziewczynki Róża , Maja , Monika , dla chłopca Igor , Dominik , Dawid ,Daniel .
W głębi serca chciałabym dziewczynkę bo już dużo tych chłopców u nas
wink2.gif

kwiatuszek
nie załamuj się , jak fasolinki nie ma to niedługo będzie
happy.gif

nic mi się nie chce a tu jeszcze 6 godzin w pracy ...

Co do wiary to wierze w Boga ale nie praktykuje , nie chodzę do kościoła jak nie czuje takiej potrzeby . O ślubie kościelnym też nie myślę jak już to cywilny a póki co żyjemy na kocią łapę i jest nam z tym dobrze :-)

Do góry