Atan
♥ mamusia Amelki ♥
soglam wlasnie nie wiem jakie mam dni,,, mysle ze chyba juz po plodnych dniach dalam linka do wykresu wczesniej na tej albo poprzedniej stronie bo dzisiejszy test owu negatywny,,, ale niestety od piatku mam termometr wiec nie mam wczesniejszych temperatur,,, wiec niewiem kiedy byla owulka w piatek test owu byl ciemniejsza kreska ale nie calkowicie ciemmna tak samo jak kontrolna.. ale moze juz bylo po owulce bo kazdy nastepny test byl coraz ciemniejszy... maz mi zasnol
hihi wiec nici z przytulanek ale nie przejmuje sie jak mialam byc w tym cyklu z fasolka to juz sie we mnie rodzi;-) a jak nie to sprubujemy w nastepnym,,, choc wlasnie se przypomnialam ze nie powiedzialam wam jaki mialam wspanialy sen az caly dzien w takim super humorku chodze chociaz krótko spalam;-)
śnilo mi sie ze mialam córeczke i ja karmilam piersia i miala takie śliczne oczy niebieskie boze bylam w nich zakochana a do tego mnie one tak uspokojaly i coreczka byla taka spokojna nakarmilam ja i spala tak grzecznie nie budzila sie jedynie na pore jedzenia 3 razy w tym snie ja karmilam ;-) a jak budzik zadzwonil to nawet nie bylam zla bylam tak spokojna i radosna ze maz sie dziwil ;-)
sorki rozpisalam sie ;-)
Lovka wspołczuję <biedactwo><głaszcze> dasz rade a mama ci nie moze pomoc??
ojoj nie wiedzialam ze tak ciezko masz myslalam ze chociaz mama ci pomoze ah ciezko a moze stac ja na pielegniarke ?? albo ja jakos zalatwic z NFZ powiedziec ze jest ciezka sytulacja itd...niewiem jak ci pomoc biedactwo jestes ...
śnilo mi sie ze mialam córeczke i ja karmilam piersia i miala takie śliczne oczy niebieskie boze bylam w nich zakochana a do tego mnie one tak uspokojaly i coreczka byla taka spokojna nakarmilam ja i spala tak grzecznie nie budzila sie jedynie na pore jedzenia 3 razy w tym snie ja karmilam ;-) a jak budzik zadzwonil to nawet nie bylam zla bylam tak spokojna i radosna ze maz sie dziwil ;-)
sorki rozpisalam sie ;-)
Lovka wspołczuję <biedactwo><głaszcze> dasz rade a mama ci nie moze pomoc??
ojoj nie wiedzialam ze tak ciezko masz myslalam ze chociaz mama ci pomoze ah ciezko a moze stac ja na pielegniarke ?? albo ja jakos zalatwic z NFZ powiedziec ze jest ciezka sytulacja itd...niewiem jak ci pomoc biedactwo jestes ...
Ostatnia edycja: