reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja też pisałam z nią na PW ale to długo przed tym jak się dowiedziałam, że jestem w ciąży bo pomagała mi również z moim wykresem temperatur... kilka dni później pokazała się tu na forum a teraz już dawno nie było jej widać

reklama
Pok nie ma tez na gmailu więc może wyjechała i nie ma dostępu do kompa.

Historia krótka brzemiennych w skutkach
rofl.gif

Ktoś na górze musiał to tak zaplanować
By co miesiąc garść fasolek nam podarować

I tak styczeń zimny,odpychający
Dla BigChild był w radośc obfitujący

W lutym Aelreda się radowała,
Ewika jej pozazdrościła,też swoją dostała
I jeszcze bliscy się ucieszyli
Gdy dwie upragnione kreski ujrzała Lily

W marcu Silmiriel była zdziwiona
gdy sie okazało że jest zaciążona
I przyszła pora na niedowiarka
Ze swojego szczęścia cieszy się Madziarka

Kwietniową fasolke przepowiedziała Hera
Dostała ją Dagne, zdolna i szczera
Zapewne w tym miesiącu będzie ich więcej
Bo już Mineralnejkocicy raduje się serce
Wilekanocny zając też rozdawał prezenty
i teraz Iwasek jest wniebowzięty!
I pojawiła się kolejna przyszła mamusia
fasolkę pod serduszkiem nosi Claudusia!
Trzeba wszystkich poinformować
że można też Atom gratulować
Jakby radości było mało
Ma_gdalence też sie w kwietniu udało!

W maju zaś Fiona się dowiedziała
że na górną liste awansowała.
Wszystkie dopada oczekiwanie
która kolejną fasolkę dostanie!
Stało się ! Donia nam powiedziała
że do Chin sama nie będzie leciała.
Na Vanilię fluidki szybko zadziałały
I piekna fasolką zaowocowały.

A teraz ten ogrom szczęścia sobie wyobraźcie
Bo miesięcy w roku mamy przeciez dwanaście
laugh.gif

I jeszcze lista staraczek.

Na II kreski czekają:

Pok 21c
Asiol 30c
Amalfi
Magenta 9c
Gochaa 6c
Klari 5c
Fifka 10c
Hera 2c
Kwiatuszek
Dotka
Paluszek 2c
Donia 14c
Susie 8c
Basati
Pyscek
Atan 3c
Kasia.natka 4c
Arosa
Truskawcia 2c
She123

Luzujące

Magd.a
Soglam
Rastafarianka

Ja nie wiem jak Ty to robisz!! Ale jest rewelacyjnie! Niestety muszę Was opuścić bo moje szczęście domaga się laptopa :D na szczęście moje L4 pozwoli mi zajrzeć do Was z rana :D miłego wieczora życzę i dla tych starających się owocnej nocy ( bo zaczynamy o nich zapominać a to w końcu ich forum :p)

Kobitki a z tymi bliźniakami to nie jest tak, że jak są dwu jajowe to powinno być od razu widać? :-) Natomiast jednojajowe „wywodzą” się z podziału, więc może nie być widać od razu… ale tak sobie tylko głośno myślę, więc nie traktujcie tego wywodu zbyt poważnie ;-)

My z moim K. mamy wybrane imię dla dziewczynki- Gloria (i proszę mi czasem nie ukraść) :-p ;-) wybraliśmy je jednogłośnie, na trzyyy czteeeryyy ;-) a dla chłopca nie mamy pojęcia jakie byśmy chcieli żeby miał- jesteśmy strasznie wybredni ;-) i znając życie, pewnie jak w ciążę zajdę to chłopaczka będziemy mieć hi hi ;-) ale zastanawiamy się nad Wojtusiem i Ernestem, co wy na to? Chociaż Ernest… kurcze tak średnio… ;-)
Oooo Lenka piękne imię jest, a Wiktor takie dostojne imię i też zawsze mi się podobało :-)

Właśnie jakoś sprawy mi nie ułatwiacie laseczki- też wiele naczytałam się, że nie ma objawów na ciążę, a nawet jeśli coś się dzieje, to do złudzenia przypomina to zbliżający się @ a mnie teraz pobolewa tylko brzuszek :-( dziwne, że cyce mnie nie bolą nic a nic, co lubi się dziać na @ ale pewnie jutro zaczną pęcznieć :-D

Donia robiłaś test w 12 dc?! I wyszedł Ci pozytywnie?? :-) wcześnie chyba, co? :-)

Magd.a – to co ja mam powiedzieć, jak dla Was wydają się te temp. dziwne :-p ale ja taj strasznie się nimi nie przejmuje, bardziej mierzę z ciekawości :-) może za jakiś czas będę umiała coś z nich wywnioskować :-D ale zgodzę się z Tobą- oby to dobrze wróżyło :-D

Ewika- gratuluję mieszkanka :-D to kiedy parapetówka? :-D [po chwili] OOoo i córuni też gratuluję :-D nie wiedziałam, że będziesz miała dziewczynkę :-)

Iwasku – chyba na tej stronie z imionami, którą zaproponowałaś ja kiedyś znalazłam jeszcze Myszona :p masakra jakie niektórzy nieestetyczne imiona dzieciom dają :-p aaahhh lubię Twoją poezję :-D słodka :-)

Ma_gdalena- ciuś ciuś ciuś ja jestem rasowa staraczka póki co :-p ale jakoś wolałabym postaraczką ;-)

reklama
Do góry