reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Też mi się podoba Wiktoria ale moja siostrzenica nosi to piekne imię oraz Dawid mój siostrzeniec też odpada:-)
a siostrzenice mojego szczęścia to Michalina i Marianna.
Magduś drogie te wózki:shocked2:

reklama
Ewika- no na bank te ruskie agentki ich zwiodły hehehe:)
Ael, pamiętam, że o Lenie pisałaś :) u mnie u chłopca na drugie Nikodem :) założę się, że jak już mamy wybrane dla synka i 100% zgodne, to będzie córcia - na przekór- bo tu się wahamy hehe:)

A no teraz to już bardziej forum dla postaraczkowych :p troszę nieładnie z naszej strony...
Co do wózków to Iwasku ten pomarańczowo- brązowy mi się nawet bardziej podoba... (ale to tylko moja opinia). Jeśli chodzi o X-landera to również słyszałam dobre opinie ale strasznie dużo tych wózków jeździ... wiem, wiem, że zawsze tak będzie ale jednak mi się bardzo rzucają w oczy, co oczywiście nie wyklucza tego, że mi się również podoba.
Jedka mi nie zależy na wadze wózka ponieważ mieszkam w prywatnej kamienicy gdzie mieszka jak już kiedyś wspominałam tylko rodzina mojego K więc wózek i tak będziemy zostawiać na parterze. Jak znajdę to pokaże Wam jakie mi się podobają

Lenka też mi się podoba i nad Wiktorem też już kiedyś dyskutowaliśmy tylko jak to zdrobnić??

http://allegro.pl/quinny-speedy-sx-super-zestaw-w-ekstra-cenie-i1528837569.html lub jeszcze ten kolor http://allegro.pl/zestaw-quinny-speedi-sx-autumn-z-gondola-gratisy-i1532858927.html

http://allegro.pl/implast-wozek-2w1-bolder-sd-eco-line-6xgratis-i1626877731.html w kolorze AMBER

Jeszcze kiedyś ten mi się podobał http://allegro.pl/maxi-cosi-wozek-2w1-mura-3-lub-4-okazja-6xgratis-i1626877781.html ale niestety cena przede wszystkim mnie zniechęciła a poza tym wygląd spacerówki na żywo - jest strasznie otwarta, nawet Pani w sklepie odradzała i powiedziała, że jak na tą firmę i cenę wózka to do bani

Ostatnia edycja:
Magdalenko ja kieruje się jeszcze negatywami typu kiepska konstrukcja (pęka) lub sie rwie materiał i problemy z reklamacjami. Sprawdzałam różne wózki i dlatego skłaniam sie ku X-l . Jeżdzi ich sporo bo są naprawdę dobre. Można znaleść już za 900 zł więc nie jest źle.
Quinni miała siostra mojego P i bardzo chwaliła sobie ten wózek. Mnie tylko te trzy koła nie bardzo pasują

Tak mnie nakręciłyście że poszukałam i znalazłam liste imion jaką zrobiłam z 10 lat temu :-)
dziewczynka
Sandra,Weronika,Aleksandra(niestety odpada bo to ex mojego szczęścia),Natasza,Ewelina,Oliwia,Dagmara,Klaudia,Patrycja
chłopczyk
Eryk ,Patrycjusz(odpada bo to mój ex heheh)Jakub,Klaudiusz,Cezary,Oskar,Wiktor,Igor

Ostatnia edycja:
A nam z mężem podobają się typowo rosyjskie imiona. Np Lena, Nina, Tatiana, Natka itd. Oprócz tego Lilka, Ania, a dla chłopca mąż chce Nikodem (nigdy w życiu), oraz Igor, Hubert, Kamil, Patryk, Bartłomiej... :D Nie wiem co, ale jak nic nie wybierzemy, jak dzidziuś będzie na świecie, to dla chłopczyka dam Piotr (po tacie), a jeśli by była dziewczynka to Petronela :D
Nad Marianną też myśleliśmy. Zdrobnienie od Marianny, może być jak od Marysi, Marylki... albo Andzia ;D Andzia sprawdza się też w innych imionach, które kończą się na ...anna :D

reklama
Ja narazie wózkiem się nie przejmuję, bo obiecała mi siostra kupić w Southampton :) także tylko czeka na instrukcje moje i marzenia :) ale to bliżej 8 miesiąca :)

Do góry