reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

IWASKU powiem Ci a raczej napiszę, że ja w ogóle nie byłam przekonana do trójkołowych wózków i przede wszystkim strasznie mi się nie podobały ale ten mnie jakoś zauroczył... dużo czytałam na jego temat i w sumie jst bardzo dużo dobrych opinii, że niby mimo, że 3-kołowy to bardzo stabilny, etc. Więc na pewno pójdziemy jeszcze zobaczyć na żywo w sklepie ale zamawiać i tak będziemy na Allegro!

Dagne ja też nie kupię wózka wcześniej niż koło 8 miesiąca ale ja już je miałam wybrane jak się staraliśmy... uwielbiam oglądać i czytać o wózkach, łożeczkach itd

A no i muszę sie pochwalić, że w końcu wymęczyłam ten mój litr wygazowanej coli... trwało to troszkę dłużej niż 3 godziny i efektu jakoś za bardzo nie czuję, jedynie to biegam siku co 5 minut

Ostatnia edycja:
reklama
No racja strasznie drogie, dziecko to droga inwestycja. A jakie zdrobnienie mają twoi od marianny

Wołamy Marynia i Misia

Magdalenko my też się nie spieszymy i poczekamy z zakupem chyba ze trafi sie okazja(jaka właśnie mnie minęła ) ale wolałam nie ryzykować.:-)

Super znowu z Wami posiedzieć i pogadać a nie zagladać na 5 min. Już nie muszę leżakować:-)

Ostatnia edycja:
No dlatego ja narazie się wstrzymałam z oglądaniem wózka bo nie chcę się natknąć na żadną okazję, która mogłaby mnie skusić bo jeszcze stanowczo za wcześnie... zacznę już oglądać około 6 miesiąca... jak nie będzie po drodze żadnej super ceny to ostatecznie kupię w 8

o widze ze temat imion powstal :)
u nas Marcelek lub Zuzanna ale pewnie jeszcze sie zmieni :)
mąż chcial Helenka - umarłam :)

a ja jem frytki, jak tak bedzie do konca to bede sie toczyc pod koniec 9 m-ca

Marcel mi się podoba!!!!

Z wózków podoba mi siię jeszcze Mutsy Transporter, jest to chyba jedyny taki zgrabny model mutsy ale zniechęciły mnie piankowe koła i z tego co do czytałam to nie ma możliwości zamiany więc chyba też dlatego jest taki tani jak na Mutsy...

Ostatnia edycja:
a dziękuję magdalena, ojciec mojego męża miał na imię Marcelo, więc to spolszczone po nim

a my tak zawładnęłyśmy wątek staraczkowy, że wszystkie uciekły

a ja sobie właśnie uzmysłowiłam pewną sprawę a propos starań, że wszystkie objawy, które miałam przed @ ustąpiły w dniu spodziewanej @ a później pojawiły się inne, więc niestety prawdą jest, że nie ma objawów ciązy są tylko objawy @

No tak masz rację Doniu, ja również przed @ miałam objawy na miesiączkę i kilka dni po dniu spodziewanej już zaczęły się bóle piersi a bóle w podbrzuszu zniknęły, pojawiła się senność i tyle aż do wczoraj kiedy doszły mdłości

No tak masz rację Doniu, ja również przed @ miałam objawy na miesiączkę i kilka dni po dniu spodziewanej już zaczęły się bóle piersi a bóle w podbrzuszu zniknęły, pojawiła się senność i tyle aż do wczoraj kiedy doszły mdłości

ja ból w podbrzuszu mam do dziś ale to może tez przez tą cystę, a śipchem jestem zawsze niezależnie od stanu :-D
kurcze, szkoda że nie można wcześniej wiedzieć
ja zrobiłam test w 12 dc ale i tak do terminu @ byłam w stresie bo mogła być biochemiczna

dziewczyny a czy któraś z Was pisze na priv z pok? jakoś się martwię o Nią

reklama
Do góry