ma_gdalena
Bartusiowa mama...
IWASKU powiem Ci a raczej napiszę, że ja w ogóle nie byłam przekonana do trójkołowych wózków i przede wszystkim strasznie mi się nie podobały ale ten mnie jakoś zauroczył... dużo czytałam na jego temat i w sumie jst bardzo dużo dobrych opinii, że niby mimo, że 3-kołowy to bardzo stabilny, etc. Więc na pewno pójdziemy jeszcze zobaczyć na żywo w sklepie ale zamawiać i tak będziemy na Allegro!
Dagne ja też nie kupię wózka wcześniej niż koło 8 miesiąca ale ja już je miałam wybrane jak się staraliśmy... uwielbiam oglądać i czytać o wózkach, łożeczkach itd
A no i muszę sie pochwalić, że w końcu wymęczyłam ten mój litr wygazowanej coli... trwało to troszkę dłużej niż 3 godziny i efektu jakoś za bardzo nie czuję, jedynie to biegam siku co 5 minut
Dagne ja też nie kupię wózka wcześniej niż koło 8 miesiąca ale ja już je miałam wybrane jak się staraliśmy... uwielbiam oglądać i czytać o wózkach, łożeczkach itd
A no i muszę sie pochwalić, że w końcu wymęczyłam ten mój litr wygazowanej coli... trwało to troszkę dłużej niż 3 godziny i efektu jakoś za bardzo nie czuję, jedynie to biegam siku co 5 minut
Ostatnia edycja: